5. elokuuta 2015

Red Hood's Story Pack DLC

MEGASPOILEREITA!

Aikaisemmin Gamestopista Arkham Knight-pelin ennakkotilanneiden yksinoikeutena tarjoiltu Red Hood-lisäri on nyt koko kansan saatavilla. Pelaaja istutetaan anti-sankarin, entisen Robinin, Jason Toddin alias Red Hoodin kenkiin uudessa Batman-lisärissä, jossa Red Hood julistaa sodan Black Mask-rikollispomoa vastaan. Hän aikoo ajaa Black Maskin pois Gothamista, hyvällä tai pahalla. Kronologisesti lisäri sijoittuu Arkham Knightin pääjuonen jälkeiseen aikaan, jolloin Arkham Knightin manttelista luopunut Todd on ruvennut Red Hoodiksi. Häntä ei moraalisäännöt pitele kuten Batmania, vaan hän tappaa estottomasti kaikki tiellensä eksyvät roistot.

"Do I look like a Batman to you?"
Pelihahmona Red Hood on sekoitus Robinia ja jotain omaa. Robinmainen Zip-Kick mahdollistaa vihulaisten napsimisen kauempaa ja Predatorissa singahtelun eri tähystyspaikkojen välillä. Lisäksi Red Hoodilta löytyy Flash Grenade, jolla hän voi sotkea hetkeksi vihollisten pasmat. Tämä on varsin hyödyllinen niin mokujen sekaan hyökätessä kuin paikalta paetessa. Kolmantena anti-sankarin työkaluista toimivat kaksi pistoolia, jotka käyttäytyvät vähän kuin Batmanin Batarangit ja niillä pystyy ampumaan heittolaukauksia tai sihtailemaan astetta tarkemmin. Kaiken kaikkiaan Red Hood käyttäytyy välineineen varsin kiltisti ja on brutaalin luonteensa ansiosta piristävän erilainen pelihahmo.

Red Hoodia ei Batmanin moraalisäännöt
pitele, hän tappaa. (cosmicbooknews.com)
"What's the matter? Lost for words? I expected more...I'm hurt."
Lisäsisältönä tämä on ehdottomasti Harley Quinnin Story Packia onnistuneempi, mutta yhtä kaikki lyhykäinen silti. Pakettiin mahtuu pari Combat-karttaa ja vain yksi Predator-kohtaaminen, joka on, katsoi miltä kantilta tahansa, liian vähän. Tämä ei tietenkään tule täytenä yllätyksenä kenellekään, sillä Arkham Knightin Story Packit ovat olleet todella lyhyitä maistiaisia. Toivoa täytyykin että Red Hood saakin isomman roolin sitten haastekartta lisäreiden tai muun DLC:n myötä, sillä hahmo on itsessään pirteä poikkeus Arkhamin sankarikaartiin. Kymmenen minuutin mittainen tarina on kuitenkin liian lyhyt ja tarina sekä tarina että sen hahmot jäävät pinnallisiksi. Red Hood ansaitsee parempaa!

Arvosana:
7/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti