19. elokuuta 2015

Arkham Knight: ...Lisää DLC:tä

Arkham Origins-skini tekee comebackin
uusimmassa skinipaketissa (comingsoon.net)
Parasta just nyt
Batman: Arkham Knight vyöryttää lisäsisältöä faneille kaksin käsin. Vihdoin saatavilla on (jo julkistetun lisäsisällön lisäksi) uudet vuoden 1989-skinit (Batmobile-skini ja Batman-skini) sekä kaksi Legendary Batmobile Themed Track-kilparataa, joista ensimmäinen sijoittuu alkuperäisen Batman-leffan maisemiin. Jälkimmäisessä taas kaahaillaan Batman: Returns-rainan meiningeissä. Lisäksi meitä hemmotellaan Batfamily-skinpackilla, joka sisältää uusia skinejä Batmanille, Robinille, Nightwingille ja Catwomanille. Skinien määrä siis Arkham Knightissa paisuu entisestään taaten sen että pian jokainen saa haluamansa puvut ylle jokaiselle lempisankareistaan (tai sankarittarelle). Batmobilesta nyt puhumattakaan. Batfamilyn skinipakkaus sisältää seuraavat asut:

- 90-luvun Catwoman-asu
- One Year Later-asu Robinille
- Arkham Origins-skini Batmanille
- Mustaharmaa-skini Batmanille
- 70-luvun Batman-puku
- Arkham Cityn versio Nightwingistä

Syyskuun satoa:
DLC-fanfaari sen kun jatkuu! Syyskuun aloittaa Crimefighter Challenge pack #1, jonka on määrä ilmestyä ensimmäinen syyskuuta. Paketti sisältää kuusi uutta haastekarttaa, joissa pääsee pelaamaan Batmanilla, Robinilla, Catwomanilla ja Nightwingillä. Varmaa tietoa ei ole siitä onko kartat jälleen rajoitettu jollekin tietylle hahmolle vai voiko niitä pelata vapaasti eri hahmoilla. Kartat tulevat sisältämään sekä Combat- että Predator-haasteita. 

Nightwingin tarina sijoittuu GCPD:n uumeniin. (craveonline.com)
Tämän lisäksi luvassa on vielä kolme muutakin lisäsisältö-pakettia syyskuun aikana. Ensimmäinen on GCPD Lockdown, joka on ensimmäinen Gotham City Storiesin kertomus. Gothamin tarinoissa pelataan Batmanin luottoapureilla (tässä tapauksessa Nightwingilla). Tarina sijoittu pääpelin jälkeiseen ajanjaksoon, jossa Penguin on käynnistänyt vankilapaon. Mitään ei ole vahvistettu, mutta päätellen DLC:n sijainnista on aika turvallista sanoa, että Nightwing ei tule saamaan (ainakaan tässä lisärissä) Free Roam-mahdollisuutta. Toivottavasti lisärin kesto on edes säädyllinen. Warner Bros. vahvisti myös että tulevat tarina-lisärit tulevat olemaan ainoastaan Rocksteadyn käsialaa, toisin kuin Batgirlin tapauksessa, joten toivotaan parasta.

Lisäksi luvassa on vielä kaksi muuta lisäsisältöä, joista toinen pitää sisällään Christopher Nolanin Batmobilen (Tumbler) ja sille suunnitellun kilparadan (/radat?). Mitään vahvistusta ei kuitenkaan ole siitä että varsinainen Yön Ritari-skini olisi tulossa paketin mukana (kuten 1989-packissa). Tieto voi toki tulla myöhemminkin, kun lähestymme syyskuuta. Myöskään Tumblerin Free Roam-ominaisuuksista ei ole hiiskuttu. Todennäköisesti Tumbleriin pätee samat lainalaisuudet kuin 1989-Batmobileen eli Free Roam onnistuu, mutta vasta kun Drone-tankit on tyhjennetty kaduilta. Battle-mode jäänee haaveeksi, koska luulen että se on suunniteltu vain Arkham Knightin Batmobilelle.

Arkham Asylum-look puree edelleen! (geektyrant.com)
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, on alkuperäinen Arkham Asylum-skini Batmanille. Pelihän sisältää jo itsessään päivitetyn Arkham City-skinin, mutta nyt olisi luvassa myös ihan aito, oikea ja ensimmäinen Arkham-Batman asu. Fanien spekulaatioista huolimatta vielä ei ole tietoa, että onko Arkham Asylum-Batman saamassa rinnallensa myöhemmin myös samassa pelissä nähdyn Batmobilen skinin.





Paljon sisältöä on siis luvassa peliin tulevaisuudessakin! Toivoa sopii että laatu pysyy korkeana ja Season Passia omistamattomille hinta kohdallaan. Näillä saatesanoilla:

Be
The
Batman


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti