29. elokuuta 2015

Arkham Knight: Challenge Maps DLC:t osa 1 & 2

Myös Batman saa osansa haastekartoista! (geektyrant.com)
Crimefighter Challenge Maps #1: Pelaa kaikilla hahmoilla
Crimefighter Challenge Maps osa 1:sestä (ja jopa 2:sesta!) on valotettu Wikipediaan lisää "tietoa". Toistaiseksi nämä tiedot löytyvät vain Wikipediasta, joten siksi kannattaa ottaa ne vastaan sopivan skeptisesti. Toisaalta osa näistä yksityiskohdista on varmistettu myös ihan virallisista lähteistä, joten tieto on ainakin jotenkin kuranttia.

Wikin tietolähteen mukaan Crimefighter Challenge Mapsin (ainakin ensimmäisen osan) sisältämät haastekartat olisivat avoinna kaikille paketin hahmoille (Robin, Nightwing, Catwoman ja Batman). Karttoja tulisi olemaan kaiken kaikkiaan kuusi ja yhdelle on annettu nimeksi "Teen Titan". Kartoista varmaan noin puolet ovat Combat- ja puolet Predator-karttoja. Paketti ilmestyy tuttujen tietojen mukaan ensimmäinen syyskuuta eli totuus selviää aivan piakkoin.

Crimefighter Challenge Maps #2: Luvassa miljoonan dollarin bileet
Se mikä Wikipedian artikkelin nysässä oli mielenkiintoisinta oli Crimefighter Challenge Mapsin kakkososan tiedot. Vaikka tietoa on harvakseltaan se vähäkin on arvokasta. Sen mukaan paketin kakkososan olisi määrä ilmestyä jo syksyn aikana. Mahdollisesta kolmososasta ei ole mitään tietoa, mutta se voi olla että siitä infotaan vasta myöhemmin, jos semmoinen on ylipäätänsä tulossa.

Sisällöltään kakkospaketissa olisi määrä olla karttoja Batgirlille, Red Hoodille, Harley Quinnille, Azraelille ja Jokerille, Erityisesti Joker-hahmolle on varmistettu "Million Dollar Mayhem" niminen kartta. Tämän kentän ohjenuorana on aiheuttaa mielin määrin kaaosta (tavoitteena miljoona dollaria) ja lähettää lasku Bruce Waynelle. Muista kartoista tai niiden määrästä ei ole vielä hiiskuttu. Odotettavissa on varmaan toiset kuusi karttaa, Jokerin kartta on yksi niistä. Tärkeää on myös muistaa, että varmaa tietoa ei ole siitä että pystyykö ensimmäisen paketin hahmo (esim. Robin) pelaamaan kakkospaketin karttoja, tai toisin päin. Toivottavasti pystyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti