27. elokuuta 2015

Tarinoita Gotham Citystä

Batman: Arkham Knight on luvannut pääpelin lisäksi pelaajille Gotham City Stories-nimeä kantavan lisäsisällön jatkumon. Tämä lisäsisältöjen sarja pitää sisällään "Batmanin tärkeimpien liittolaisten" tarinoita ajalta ennen ja jälkeen Arkham Knightin. Ainoa tarina, joka näistä Gotham City Storieseista on vahvistettu on Nightwingin tarina. Mutta melkein varmana voi pitää myös sitä että Robin ja Catwoman saavat omat stoorinsa. Olennaista on kuitenkin muistaa että emme tiedä kuinka monta näitä tarinoita tulee kaiken kaikkiaan (tuleeko niitä esim. useampi per hahmo?).

Alle olen luonnostellut vähän omia ideoitani siitä mitä nämä tarinat voisivat käsitellä. Muut tarinat tulevat ilmestymään todennäköisesti joulukuuhun mennessä. Sitä ennen pääsemme kuitenkin pelaamaan enemmän Batmanin liittolaisilla syyskuun ensimmäisenä päivänä ilmestyvässä Crimefighter Challenge Maps #1-paketilla.

Robinin tarinassa etsitään vasta-ainetta
Batmanille. (arkhamverse.com)
1) Robin: Vasta-aineen jäljillä
Robinin tarina tulee mitä todennäköisemmin sijoittumaan aikaan ennen Arkham Knightia. Tässä prologissa Robin kehittelee vasta-ainetta Batmanille Jokerilta saamaa verisairautta vastaan. Lisäksi hän jäljittää muita myrkyllistä verta Gothamin sairaalasta saaneita. Vastaan siis astelee pääpelissäkin nähdyt Christina Bell, Johnny Charisma, ja Albert King. Yhdessä Batmanin kanssa Robinin onnistuukin päihittää nämä konnat ja pistää heidät lukkojen taakse, vasta-aineen kehittämistä varten. He myös tavoittavat Henry Adamsin, joka on ollut ainoa oireeton Joker-verta saanut potilas. Batman näkee Henryn avaintekijänä vasta-aineen kehittämistä varten. Combat-sisällön lisäksi lisärin tarinasta voisi löytyä Batmanille ja Robinille yhteisiä Predator-kohtaamisia, joissa duo jallittaa uusia Joker-mutaatioita. Koska tällaisia kohtaamisia on ympätty pääpeliinkin, niin on hyvin luultavaa että niitä mekaniikkoja hyödynnetään myös lisärin tarinassa.


Catwoman Riddler-bottien perässä.
(arkhamverse.com)
2) Catwoman: Robottien turpakäräjät
Aivan kuten Robininkin, Catwomanin tarina tulee myös sijoittumaan aikaan ennen Arkham Knightin tapahtumia. Tämän tarinan myötä pelaajalle selviää kuinka Catwomanin Riddleriltä saama "työtarjous" paljastuukin ansaksi. Lopulta hän päätyykin Nigman panttivangiksi. Mutta sitä ennen luvassa on varmasti paljon menoa ja meininkiä. Ja paljon Riddler-robotteja rikottavaksi! Hyvin varmasti siis melko Combat-painotteista sisältöä.
Syyskussa Nightwing saa oman tarinansa. (arkhamverse.com)
3) Nightwing: Penguinin jalanjäljillä
Syyskuussa ilmestyvä Nightwing-DLC tarina kantaa nimeä "GCPD Lockdown". Kronologisesti tarina sijoittuu pääpelin jälkeiseen aikaan, jossa Nightwing yrittää estää Penguinia pakenemasta GCPD:n vankilasta. Pelialue tulee mitä todennäköisimmin olemaan rajoitettu GCPD:n tiloihin. Pelialue tulee siis olemaan aikamoinen putki, vaikka veikkaankin että jo vierailluille alueille voi varmaan palata myöhemminkin. Lisäksi on hyvä muistaa, että Nightwingiltä puuttuu (ainakin pääpelissä) liitely-kyky. Viitanneeko tämä siis siihen että tarina tulee olemaan varmasti enempi Combat- kuin Predator-painotteinen? Nightwing-hahmolle sopisi kyllä Predator-kohtaamiset oikein hyvin, joten pidetään peukkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti