9. elokuuta 2015

Batman: Arkham Unhinged osa 2

Arkham Unhinged-sarjakuvasarjan perkaaminen jatkuu! Batman: Arkham City-pelin vaiheita valottavan sarjissarjan läpyskät sijoittuvat aikaan ennen, jälkeen ja pelin aikana tapahtuviin tapahtumiin. Nyt on vuorossa toinen osa neljästä. Tällä kertaa Batman saa vastaansa Mad Hatterin ja Poison Ivyn. Robin vuorostaan kohtaa Banen ja Solomon Grundyn.

Theatre of Violence
Robin soluttautuu Arkham Cityssä Penguinin pitämään turnaukseen, jonne löytävät tiensä myös Bane ja Solomon Grundy. He pistävät paikan paikan sisustuksen kerralla uusiksi! Tim Drake selviää koettelemuksesta nippa nappa ehjin nahoin.

Arkham City Sirens
Poison Ivy, Catwoman ja Harley Quinn lyöttäytyvät yhteen yhteistä keikkaa varten. Batman saapuu paikalle sabotoi heidän yrityksensä pelastaen Catwomanin nahan. Myöhemmin Poison Ivy ja Harley lyöttäytyvät yhteen tarkoituksenaan nitistää sekä Catwoman että Batman. Ivy uskottelee Harleylle että hän osaisi parantaa Jokerin Titan-kemikaalista johtuvan sairauden.

Crocodile Tears
Killer Crocin taustoja valottava tarina kertoo Crocin tarinan aina sirkusajoista Crocin värväytymisestä rikolliseen maailmaan. Lisäksi Killer Croc ja Jokerin Abramovic kohtaavat Arkham Cityn viemärissä, jonne Joker on lähettänyt miehensä. Nujakasta alkanut mittelö saakin yllättävän käänteen.

Vicki in Wonderland
Pudottuaan uutishelikopterilla keskelle Arkham Cityä Vicki Vale joutuu Mad Hatterin kaappaamaksi ikimuistoisille teekutsuille. Lopulta Batman pelastaa Vickin Mad Hatteriltä saaden vastaansa muitakin Arkham City naisia (esim. Catwoman ja Ivy), jotka ovat joutuneet samaan pinteenseen.

Operation: Kill Joker
Penguin palkkaa Deadshot-salamurhaajan tappamaan Jokerin. "Deadshot" paljastuukin Jokerille työskenteleväksi Clayfaceksi.

(comicvine.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti