7. elokuuta 2015

Arkham Knight: DLC:tä valoitettu taas lisää

Batman Beyond-skini on aivan törkeän päheä!(ign.com)
Rocksteadyn ja Warnerin DLC-myllystä sorahtaa jälleen! Syksy tulee olemaan Arkham-maailmassa DLC:n riepottelemaa aikaa. Luvassa on lisää skinejä, niin Batmanille kuin Batmobilelle, sekä myös entistä laajempia sisältöjä. Näistä odotetetuin lienee uudet haastekartat. Todennäköisesti nämäkin tasot tulevat olemaan tietyille hahmoille lukittuja (, toisin kuin edeltäjillänsä Arkham Cityllä ja Originsilla). Myös aikaisemmista peleistä tutut haaste-kampanjat loistavat poissaolollansa. Ne olivat haastavia paketteja, joissa pelaajan oli määrä pelata pari-kolme karttaa läpi erilaisten olosuhteiden vallitessa. Pahat kielet kertovatkin että haastekarttojen ja -kampanjoiden puuttuminen ynnä muut Pre-order bonus kieroilut kertovat karua kieltä Warnerin epäonnistuneesta DLC-markkinoinnista. Pahimmillaan tämä markkinointistrategia on vieraannuttanut osan pelaajakunnasta kokonaan pelistä.

Elokuu: Ei enää yksinoikeuksia
Yksinoikeus ja Pre-order bonukset lankeavat. Käytännössä tämä tarkoittaa että seuraavat lisäsisällöt on ostettavissa konsolikohtaisista nettikaupoista (kuuluvat myös Season Passiin):
- Wayne Tech Booster-Pack
- Prototype Batmobile
- Red Hood's Story Pack
- Harley Quinn's Story Pack
- 1st Appearence-skini
- Batman Beyond-skini
- Dark Knight Returns-skini

En ole tähän niitä listannut mutta todennäköisesti myös PS4:sen yksinoikeudet (Scarecrow Nightmare-missions ja Classic 60's Adam West-skin ja Classic 60's Batmobile-skinit vapautunevat myös muiden saataville.  Itselleni tärkein tieto tuosta paketista on Red Hoodin tarinan ja Batman Beyond-skinin saapuminen konsolilleni. Tulossa on myös iso Batfamily-skinipakkaus, jonka tarkkaa sisältöä ei ole vielä valotettu. Lisäksi hiljattain on vapautunut myös ilmainen skini WBPlayCommunityyn kirjautuneille (Zur En Arrh). Itse en saanut omaa tiliäni toimimaan (Arkham Originsin aikoihin toimi vielä), mutta enpä tuota skiniä niin himoitsekaan. Ja viimeinen elokuulle paljastettu lisäsisältö on Michael Keaton-Batsuit ja 1989-Batmobile ja Batman Returns-teemoitettu kilparata.

Syyskuussa: Challenge-mappeja lisää!
Syyskuulle on luvattu Crime Fighter Challenge Pack #1 nimeä kantava paketti, joka tulee sisältämään haastekarttoja Catmanille, Robinille ja Nightwingille. Tarkkaa tietoa kartoista, niiden määrästä tai siitä ovatko ne saatavilla kaikille hahmoille, ei ole. Ei ole myöskään tiedosssa mitä muuta DLC:tä tekijät ovat suunnitelleet syysiltojen ratoksi.
Challenge-mapit tekevät comebackin syyskuussa! (pcgamer.com)
Lopuksi
Sokerina pohjalle jätettäköön tieto uusimman Arkham Knight-päivityksen myötä tehtaillusta. Photo-modesta. Tämä on kuulemma fanien toivoma ominaisuus, joka mahdollistaa entistä paremmin pelitilanteiden jakamisen sosiaalisessa mediassa. Itse en ole vielä tätä uutta ominaisuutta testannut, mutta ihan kivalta lisäkilkkeeltä kuulostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti