30. heinäkuuta 2015

Batman: Arkham Unhinged-sarjakuva osa 1

Neljään albumiin jaettu sarjakuvasarjan tarkoitus on taustoittaa taannoin ilmestyneen menestyspelin, Batman: Arkham Cityn, hahmojen taustoja, motiiveja ja syventää heidän tarinaansa. Tällä kertaa käsittelyssä on Arkham Unhingedin ensimmäinen osa. Erityisesti vaikutuksen teki näiden sarjakuvien leiskuvat värit ja loistava piirrosjälki. Todella korkealaatuista työtä!

Inside Job
Harvey Dentin (alias Two-Facen) ja Catwomanin ovat viimeiset vapaalla jalalla olevat rikolliset Gotham Cityssä. Muut superroistot on jo onnistuttu sulkemaan uuden supervankilan, Arkham Cityn sisään.

Observations
Arkahm Cityä johtava Hugo Strange on myös julistanut ajojahdin, jonka tarkoituksena on saada paitsi kaikki rikolliset Arkhamin muurien sisään niin myös Batman.

Ruffled Feathersissa Joker ja Harley ottavat
yhteen Penguinin kanssa. (dynamicduoreviews.blogspot.com)
Ruffled Feathers
Penguin kertoo takauman kautta kuinka hänellä meni aikoinaan sukset ristiin Jokerin ja Harley Quinnin kanssa hänen ravintolansa, Iceberg Loungen avajaisissa.

Surgeon's General, Three's A Crowd, Glacial Speed
Ensimmäisessä lyhyistä tarinoista Hugo Strange kuulustelee rikollista, joka on joutunut Batmanin hyökkäyksen kohteeksi. Strange huomaa kuinka monet rikolliset ovat kokeneet Batmanin samalla tavalla mutta muistavat hänet hyvin eri tavalla.

Toisessa tarinassa selviää kuinka Harley Quinn suhtautuu Jokerin hankkimaan Ventriloquistilta anastamaansa nukkeen, joka tuntuu saaneen Jokerin huomion osakseen.

Kolmannessa tarinassa näemme Batmanin ja Mr. Freezen raivoisan takaa-ajon Gothamin kaduilla. Lisäksi selviää kuinka Mr. Freeze joutui Hugo Strangelle hommiiin kehittelemään sarjan lääkkeitä ja seerumeja Arkham Cityn tarpeisiin.

Separation Anxiety
Albumin viimeinen tarina on ehkä sisältönsä puolesta se messevin. Se kertoo kuinka Joker onnistui hankkimaan itsellensä toisen Abramovichin kaksosista. Toinen kaksosista kipataan Penguinin rappusille. Tarinan lopussa vilahtaa myös tohtor Thomas Elliotin (alias Hush).
(arkhamcity.wikia.com)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti