13. heinäkuuta 2015

Puoliso Yllättää!

Sharing is caring
Kolmen vuoden taipaleen jälkeen minulle on selvinnyt avopuolisostani jänniä asioita. Oma, ihana, kultani taitaa nimittäin neljä pelityyppiä: Simssit, Disney Princes: Enchanted Journeyn, Singstaran ja näköjään nyt myös Batmanin Arkham-sarjan pelit (ainakin noin pääpiirteittäin). Pikaisen oppitunnin jälkeen parempi puoliskoni nimittäin sinkoili, ensin Arkham Cityn katumaisemassa ja myöhemmin Arkham Knightin jylhässä Gotham Cityn replikassa. Myös Batmanin viitalla liitely ja rosmojen niistäminen katutasossa onnistui moitteettomasti ja innostuipa neiti ajamaan Batmobilellakin, vaikka kaupunkia piirittävät Drone-tankit pelottivatkin ensi alkuun. Onkin välillä mukava pistää padi kiertoon ja nostaa oma kulta pelkääjän paikalta pääkallopaikalle.

Sims on kova juttu myös oman neitini kirjoissa! (idigitalgames.com)
Aikaisemmin olen testaillut oman muruseni pelitaitoja vaihtelevalla menestyksellä niin alkuperäisessä Super Mario Brosissa, uuden uutukaisessa New Super Mario Brosissa ja Donald Duck: Going Quackersissa. Perustaidot tuntuvat olevan neidillä hallussa mutta erityisesti kolmiulotteisuuden hahmottamisessa ja hyppyjen pituuksien mitoittamisessa oli hienoisia vaikeuksia, jotka estivät pelikokonaisuudesta nauttimisen.

Kokonaisuutena täytyy sanoa että ei oma kultani kuitenkaan ole mikään kädetön tumpula pelitaidoiltaan. Osoittaahan sekin jo jotain että Guild Wars-roolipelisarja oli tullut neidille tutuksi nuoruusvuosinaan. Ja Angry Birdskin taipuu! Eli kyllä puolisoni on varsin kehityskelpoinen tapaus niin halutessaan ja mielellään häntä opastankin, vaatimattomien tietojeni ja taitojeni puitteessa.

Heavenly Swordin läpipeluu olisi edessä tulevaisuudessa,
mahdollisesti oman kullan kanssa. (denofgeek.com)
Mitä tulevaisuus tuo tullessaan
Lukuisia kertoja keskustelua on käyty videopelien naishahmoista ja niiden rooleista videopeleissä. Pääosin niskaan on tullut tulta ja tappuraa, mutta muistanpa että kerran olen onnistunut herättämään oman neitisenikin mielenkiinnon. Avopuolisoni tuli taannoin (taas kerran saman keskustelun tiimoilta) pläränneeksi PS3-pelejäni, joiden seasta nousi sellainen jalokivi kuin Heavenly Sword, joka tuntui herättävän mielenkiintoa. Itselleni peli on (taannoista PSN-demoa lukuunottamatta) vielä täysin kokematon merkkiteos, joten ehkäpä suunnitelmissa voisi olla kahlata peli läpi yhteisvoimin, ainakin samalta sohvalta. Edessä saattaakin jatkossa olla armoton kilvoittelu TV:llä peliajasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti