5. heinäkuuta 2015

Lepakkotyttö-DLC Heinäkuussa

Barbara Gordon on heinäkuussa Batgirl (gamerant.com)
Youtubettaja CabooseXBL uhosi omalla kanavallaan että Batman: Arkham Knight olisi saamassa uuden tarinamuotoisen DLC:n jo heinäkuussa. Barbara Gordonin vaiheista Batgirlinä kertovan lisäsisällön oli määrä ilmestyä noin kuukausi pääpelin jälkeen (, joka siis ilmestyi 23.6.).




Rahalla saa ja hevosella pääsee
Pelin julkaisijalta, Warner Brosilta on tullut tieto että Batgirl-DLC ilmestyisi koko kansan saaville 21.7. Paarialuokka saa kuitenkin purra tomua, sillä samaan syssyyn tehtiin myös toinenkin ilmoitus: Jos ostit Season Passin Arkham Knightiin niin pääset nauttimaan lepakkotytöstä noin viikkoa aikaisemmin (14.7.). Samanlainen omituinen DLC-kikkailu on verhonnut Arkham Knightia jo Pre-Order-Bonuksista asti. Onneksi kaikki kuitenkin saavat lisäsisällön, riippumatta siitä hankitko kausikortin vai etkö, joten viikon odotusaika on kai ihan hyväksyttävä.

Myös Robin saa roolin Batgirl-DLC:ssä (gamefaqs.com)
Hintaa lisäroippeella on kuulemma noin kuutisen dollaria (ja suurin piirtein sama euroissa). Ja mitä sillä sitten saa? Lisärin sisällön veikattu olevan laajuudeltaan Arkham Cityn Harley Quinn's Revenge-lisärin luokkaa. Luvassa on siis varsin maittava muutaman tunnin Bat-savotta. DLC tulee sisältämään muutamia tehtäviä ja pääosassa on, paitsi messevä Freeflow-nyrkkikyllikki, myös Batgirlin hakkerointikyvyt.

Lisäksi on paljastettu että Batgirl tulee saamaan rinnalleen Robinin DualPlay-taisteluita varten. Robin ei tule kuitenkaan kulkemaan Batgirlin kanssa koko DLC:n ajan, vaan ilmestyy paikalle tarinan niin sanellessa (todennäköisesti jossain tietyissä Robin & Batgirl-tehtävissä). Huomionarvoista on todeta myös että varmaa ei ole myöskään se kuka pelissä Robinia esittää. Arkham Knightin päätarinassahan nähtiin kolme eri Robinia (Jason Todd, Tim Drake, Dick Grayson).

Vielä yksi juttu...
Niin kivalta kuin tämä paketti kuulostaakin paratiisissa saattaa pesiä käärme. Kiistanalaisessa maineessa olleen Arkham Origins-pelin luonut Warner Bros. Montreal Studio on nimittäin lisärin vetovastuussa (alkuperäisen Rocksteadyn sijaan). Henkilökohtaisesti pidin Arkham Originsista, vaikka se ei edustanutkaan teknisesti muun pelisarjan tasoa. Itse pelattavuus oli pelissä kuitenkin rautaa, joten annetaan tekijöille työrauha ja toivotaan parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti