31. joulukuuta 2015

Crimefighter Challenge Map Pack 5: Arvostelu

SISÄLTÄÄ SPOILEREITA

Viimeinen Season Passin mukana tullut AR-karttapaketti on täällä. Tällä kertaa erityisesti Combat-kartat sisältävät aiempaa enemmän kikkailua. Niin Flawless kuin Hand of Godkin pistävät pelaajan lähestymään erämuotoisia karttoja hiukan toisin. Myös paketin mukana tullut Batmobile-Combatkin ravistelee tuttuja kaavoja uudella tavalla. Niin hienoa kuin onkin saada AR-karttoja, jotka varioivat tuttuja kaavoja ja yrittävät keksiä pyörää uudestaan niin ne myös samalla turhauttavat. Näennäinen vaikeuttaminen tuppaa siis kääntymään näissä kartoissa itseään vastaan.

Vaikka paketti sisältääkin varsin hyviä karttoja (Firesale ja Duet), niin loppujen lopuksi jää fiilis melko varman päälle pelatuista valinnoista. Monia mielestäni olennaisia karttoja jäi puuttumaan mm. Batmanin ja Catwomanin Dual Play-kartta Pinkneyn Orphanagessa, Oraclen Clocktowerin Predator, Pyg's Hideout Combat sekä Season of Infamyn, Red Hoodin ja Batgirlin tarinoihin pohjautuvat kartat. Toivottavasti Community Challenge Pack edes vähän täyttää tätä tyhjiötä.

Combat:
Hand of God
Neljän erän Combat-kartta, jossa erä päättyy yhdestäkin pelaajan ottamasta osumasta. Tapahtumapaikkana Chinatown District. Oletushahmona toimii Azrael.

Flawless
Myöskin neljään erään jaettu kokonaisuus, jossa erä loppuu seinään jos pelaaja menettää combonsa. Flawless sijoittuu Panessa Studiosin Batcaveen ja oletushahmona on Batman.

Duet
Batmanin ja Robinin DualPlay-kartta tapahtuu Panessa Studiosissa, alueella jossa pelaaja "taisteli" Johnny Charismaa vastaan. Hieno ja kompakti areena eräpohjaiselle DualPlaylle.

Firesale on lisärin parasta antia!
(youtube.com)
Predator:
Firesale
Nightwingin Predator-kartta Arkham Knightin HQ:ssa (, jossa käytiin Predator-kohtaaminen Arkham Knightia vastaan). Lisärin ehdotonta ykkösantia, tosin roistoja olisi saanut olla enemmän.

Psychatricks
Harley Quinnille omistettu Predator-kohtaaminen, joka (turhankin) tuttuun tapaan sijoittuu Gothamin pilvenpiirtäjän katolle. Jotta liian tuttuun kaavaan saataisiin jotain uutta niin mukaan on ympätty sakeahko hernerokka-lumisade. Välillä sen läpi näkeminen ilman Detective-tilaa onkin jo tempuu sinänsä. Luvassa klaustrofobisen intiimiä Predatoria.

Batmobile-Combat:
Graveyard Shift
Myös Graveyard shift heittää pelaajalle uusia haasteita. Tehtävänä olisi puolustaa kolmea aluetta niin ettei yhdenkään alueen sisälle pääsisi viittä Drone-tankkia. Samalla olisi tietysti määrä pysyä hengissä. Ihan kivaa vaihtelua, vaikka vaatiikin pelaajalta vähän uutta lähestymistapaa Batmobilen tankkitouhuun.

Arvosana: (PS4:llä)
7/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti