12. joulukuuta 2015

Batman Telltalesin talliin

(Screenrant.com)
Batman Tells No Tales
Monista hienoista seikkailupeleistä (esim. Sam & Max-pelisarja) tunnettu Telltale Games saavat talliinsa nyt Lepakkomiehen. Vuonna 2016 olisi tarkoitus ilmestyä ensimmäinen Batmanhenkinen seikkailupeli. Selvää ei ole onko kyseessä uusi, alkuperäinen tarina vai vanhan, klassisen Bat-tarinan lämmittely. Sen sijaan tiedossa on että peli tulee, Telltalelle tuttuun tapaan, ilmestymään episodipohjaisena, useampana osana vuodessa. Tällöin kannattaa ottaa huomioon että peli saattaa olla osa suurempaa Telltalen Batman-jatkumoa aivan kuten Sam & Maxien Season 1, 2 ja 3. On siis mahdollista että myös Batman-pelistä saattaisi tulla, paitsi eri episodeja niin myös eri "tuotantokausia". No, katsotaan kun saadaan peli ensin edes ilmestymään!

CSI: Batman?
Pelin on määrä pureutua Batmanin ja hänen siviiliminänsä, Bruce Waynen, väliseen yhteiseloon ja mitä todennäköisimmin, koska seikkailupelistä on kyse, pääsemme näkemään Batmania enemmän etsivätyönsä parissa. Luvassa saattaa olla esim. Todisteiden keräilyä rikospaikalta ja niiden juoksuttamista Batcaven tietokoneen kautta vastausten toivossa. Kaikki tämä kuulostaa todella upealta, raikkaalta näkemykseltä Batmanin arkeen.

Jännä on kuitenkin myös nähdä minkälaisen lähestymistavan Telltale ottaa pelissään mm. taistelun suhteen. Arkham-pelisarjahan kehitti loistavan FreeFlownsa huippuunsa asti Arkham Knight-pelissään, joten onko Telltalen määrä kehittää jotain ihan omaa vai adoptoida vanhaa? Jotenkin on hankala uskoa että taistelu-aspekti olisi kuitenkaan täysin pelattu pois pelistä, kun Batmanista on kyse. Yön ritarin konnagalleriaan kun mahtuu sen verran kovia tuttavuuksia että niitä ei monivalintakeskusteluilla nujerreta. Kunhan Telltale ei vain valitsisi sitä helpointa, Quick-Time Events-hippaa. Niin tai näin, on mielenkiintoista nähdä mitä Telltale saa aikaan Batmanin tiimoilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti