15. joulukuuta 2015

Arkham Unhinged: Osa 4

(Amazon.com)
Arkham Unhingedin neljännessä ja viimeisessä osassa Batman saa vastaansa Bookbinderin, uuden mystisen roiston, joka toteuttaa omankädenoikeuttaan vääryyksiä vastaan (osansa saavat mm. korruptoituneet terveystarkastajat). Kyseessä on pitkä, useampaan osaan jaettu kissa ja hiiri-leikki Batmanin ja Bookbinderin välillä.

Samaan aikaan entisen Arkam Asylum perustaja ja Gotham Citynpormestarina nykyisin toimiva Quincy Sharp on ristitulessa perustamansa Arkham City-supervankilan lieveilmiöiden vuoksi. Quincy Sharp on päättänyt pelastaa maineensa äänestäjien silmissä lukitsemalla KAIKKI Gothamin rikolliset Arkhamiin, jopa pikkurötöksistä. Toisaalla taas Bruce Wayne, Batmanin siviiliminä, taistelee tätä mielivaltaa vastaan ilman viittaansa. On mielenkiintoista nähdä myös tätä puolta Batmanista Arkham Unhinged sarjassa!

Kaiken kaikkiaan Arkham Unhingedin neljän sarjiksen sarja on ollut varsin messevää luettavaa ja se on tarjonnut loistavaa taustatarinointia mahtavaan videopeliin. Pukinkonttiin on myös jo jemmattu Arkham Knightin ensimmäinen taustatarinaa tarjoileva sarjakuva, joten kuulemma varmaan myös siitäkin, lähitulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti