2. joulukuuta 2015

Arkham Knight: Catwoman's Revenge: Arvostelu

SISÄLTÄÄ SPOILEREITA!

Arkham Knightin jälkeiseen aikaan sijoittuvassa tarinalisärissä Catwoman iskee Riddlerin robottitehtaaseen, jonka kulissina toimii lelukauppa. Luvassa on välipalanmittainen DLC, kosolti riddlerbotteja, avainkorttien pihistelyä ja yllättävänkin haastavaa sisältöä.

Don't let them see me...Easy
Tarinasisältö alkaa kuurupiilosilla Riddlerin kätyreitä (vaihteeksi ihmisiä) vastaan. Apunaan Catwomanilla on AR-kartoista tutut gadgetit. Pian peli heittää kuitenkin kapuloita rattaisiin esim. Puzzlen joka pakottaa pelaajan ympäristön tutkiskeluun. Mistään ylivoimaisesta haasteesta ei ole kyse, vaan enemmänkin teennäisestä pelin pitkityksestä. Lopputuloksena oli ensimmäisellä pelikerralla melko päämäärätöntä haahuilua. No jaa...mennään eteenpäin!

Catwomanilla on suuria suunnitelmia.
(Batman: Arkham Knight Photo-mode, oma kuva)

A taser? You think a taser frightens me?!
Kun lisärin toinen näytös alkaa niin meno ryhdistyy. Samalla tosin alkaa myös varsinainen sadattelukin. Nimittäin, sattumusten sopan kautta Catwoman joutuu varsin pinkeään tilanteeseen. Tässä ansahelvetissä lattia sähköistyy pikku hiljaa, ruutu ruudulta. Samaan aikaan pystysuorat laser-säteet vaanivat Catwomania ja vastassa on ruudun täydeltä Riddlerin roboja. Koko asetelma haiskahtaa äkkikuolemapaikalta (, mitä se foorumien mukaan onkin!). Onneksi hyökkäys-napin aivottomalla rämpytyksellä tästäkin selvitään, mutta hyväksi kenttäsuunnitteluksi sitä hetkeä on hankala kehua. Toisella pelikerralla homma menikin sitten jo heittämällä läpi.

Pituutensa puolesta kissanaisen kosto on sen tutun vartin mittainen ja on (, jos kyseiset aivopierut unohdetaan) varsin käypää viihdettä. Vaan siinäpä se sitten onkin...

Arvosana: (PS4:llä)
7/10 + 1 lisäpiste lisätyistä AR-kartoista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti