25. marraskuuta 2015

Arkham knight: Crimefighter #4 & AE AR-Maps #4

Haastekarttojen määrä kasvaa jälleen Arkham Knightissa! Tällä kertaa osansa saavat Robin, Catwoman, Azrael ja Batman. Lisäksi pakkaan on lyöty mukaan Robinin ja Nightwingin DualPlay-kartta eli toimintaa on taas luvassa tuutin täydeltä! Ennen kaikkea hiottu ja tasaisen hyvä laatu sekä tunnelma jaksaa miellyttää kartoissa! Eikä kannata unohtaa Arkham Episodeihin pohjautuvia haastekarttoja, jotka tulen käsittelemään lopuksi.

Tuttuun tyyliin käyn kartat läpi yksitellen sanoen sanan pari jokaisesta ja sitten annan arvosanan koko potista.

Combat:
- Quarantine
Robinin combat-kartta sijoittuu Ace Chemicalsin alemmalle tasolle. Varsin yksinkertainen suunnittelu tarjoilee peruscombat-kartan.

- Wild Cat
Catwomanin kartassa seikkaillaan Panessa Studiosin Wild Westin teemoissa. Tässä aikarajoisessa haasteessa aikaa saa lisää kun pyyhkii vihuilla lattiaa. Toimii, ja vieläpä paremmin kuin Guardians.

- Clockwork
Oraclen Clocktowerin intiimi tila joutuu hyökkäyksen kohteeksi. Batmanille suunnattu kartta on klaustrofobinen ja tiukka paketti.

Predator:
- High Flyers
Robinin ja Nightwingin DualPlay-predator sijoittuu Staggin toiseen ilma-alukseen. Kovasti ensimmäisen Stagg-aluksen kaltainen kokonaisuus, mutta DualPlay tuo oman vivahteen kokonaisuuteen.

- Divine Intervention 
Azrael saa ensimmäisen hänelle suunnatun Predator-kartan, joka sijoittuu Penguinin asekätkön luokse. Yksinkertaista ja rouheaa toimintaa. Tykkään!

- Credit Crunch
Robinin pankkiryöstökartta on tuttu ja turvallinen, mutta toimiva.
AR-karttojen määrä kasvaa silmissä! (gamesradar.com)

Ja sitten vielä Arkham Episodeihin pohjautuvat AR-kartat:

GCPD Lockdown:
- Jailbreak:
Hieno moniulotteinen ja -kerroksinen, haastava Predator.
- Shark Bite:
Perusmuheva Combat Penguinin Bludhavenin kätkössä.

Catwoman's Revenge:
- Toy Soldiers:
Predator-taso, joka sijoittuu Riddlerin lelukauppaan. Vähän astetta erikoisempi lähestyminen Predatoriin, koska se on tehty Catwomanin ehdoilla.
- Destruction Line:
Riddlerin robottitehtaan Combat-kartta saa enemmän lisähaastetta erä erältä, kun pinkkaan pistetään sähköistetyt seinät ja laser-säteitä.

A Flip of a coin:
- Scales of Justice: Two-Facen päämajaan sijoittuva kohtuullisen kookas Combat tuo mieleen Arkham Cityn Iceberg Loungen, hyvässä mielessä.
- Trash Disposal: Sentry-tykeillä kuorrutettu monikerroksinen Predator pistää pelaajan etenemään kieli keskellä suuta.

(Crimefighter Challenge Maps #4)

Arvosana: (PS4:llä)

9/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti