25. marraskuuta 2015

Arkham Knight: Joulukuun DLC:t julki

CabooseXBL:n Youtube-sivulta paljastui että Arkham Knightin Joulukuun DLC:t ovat tulleet faniyhteisön tietoisuuteen. Odotettavissa on jälleen aikamoista rymistelyä! Viimeinen Crimefighter Challenge Map (eli osa #5) tulee sisältämään kartat seuraaville hahmoille: Nightwing, Robin & Batman, Azrael, Harley Quinn, Batman sekä yhden (kilpa?)radan Batmobilelle. Muuta emme sitten karttojen sisällöstä tiedäkään, sillä jopa niiden nimet on jätetty salaisuudeksi.

Joulukuun DLC:t on nyt paljastettu!
(youtube.com)
Lisäksi saamme pääpelin tarinaan neljä uutta sivutehtävää Season of Infamyn muodossa sekä Arkham Asylumin Batmobilen. Ehkä kuitenkin kaikista mielenkiintoisin kuriositeetti on
"Rocksteady themed Batmobile"-skini, mitä se sitten käytännössä tarkoittaakaan. Auto on kuitenkin käytettävissä pelin tarinan alusta loppuun eli sitä ei koske tyypilliset Batmobile-skinien rajoitukset, kivat sille.


Ja viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, saimme ensimmäisen vilkaisun tulevasta Yön Ritari-skinistä Batmanille ja täytyy sanoa että tosi upealta näyttää! Vaikka skini onkin totuuden nimissä melko samanlainen kuin Arkham Originsin (, minkä oli tarkoitus korvata kyseinen skini). Niin tai näin niin skini sopii peevelin hyvin Tumbler-auton kanssa!

Linkki videoon löytyy alta:
https://www.youtube.com/watch?v=Cyu5Zic0wP4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti