5. marraskuuta 2015

Arkham Knight: 1960's Batmobile DLC

Atomic batteries to power, turbines to speed
Lokakuun lopussa ilmestynyt DLC-paketti tarjoilee pelaajille kosolti 60-luvun Batmanin huumaa! Aloitetaan vaikka uudesta Batmobilesta. 60-luvun Batmobile on aivan mahtava nostalgiatrippi ja osa vitsistä on päästä ajamaan tällä pimpparinkiä pitkin Gothamin katuja. Tämä edellyttää (tietysti) sitä että olet tyhjentänyt kaupungin Drone-tankeista, koska DLC-Batmobileissa ei ole edelleenkään Battle-tilaa. Lisäksi pakettiin tulee kaksi kilparataa ja skinit Robinille sekä Catwomanille.

Kultainen kuuskytluku

Uuden Batmobilen lisäksi DLC:hen kuuluu myös kaksi teemarataa: Batcave Set & Penguin's Dockyard. Radat on kasattu veikeästi kuvauslavasteista ja on mukava että saamme peliin vihdoin myös päiväsaikaan sijoittuvia ratoja. Ratoihin on myös jemattu kiitettävästi yksityiskohtia, joita 60-luvun Bat-fanit osaavat arvostaa. Esim. Batcave-rata alkaa Lepakkoluolasta ja sinkoaa pelaajan Gothamin esikaupunkialueen hiekkaisille teille. Penguin's Dockyardissa taas löytyy enemmänkin viittauksia 1966-vuoden Batman-leffaan. Lavasteista löytyy mm. Batcopter ja Penguinin sukellusvene.

Tunnelma radoissa on just eikä melkein. Kelloa vastaan tapahtuvaa kisailua voi harrastaa joko yhden tai kolmen kierroksen rykäyksinä ja taustalla pauhaa trippimäinen remixi alkuperäisen TV-sarjan introsta. Henkilökohtaisesti annan lisäpisteen siitä että paketin ratoihin ei sisälly henkeä (ja painovoimaa) uhmaavia kuolemansilmukoita, joissa ajetaan pitkin seiniä ja kattoa. Näitä taidonnäytteitä kun on vielä perinteisesti höystetty sellaisilla surmanloukuilla että pienikin virhe johtaa äkkikuolemaan (ja kohdallani myös radan ryssimiseen).

60-luvun kaara on ajotuntumansa puolesta miellyttävästi hiukan raskaampi ja ennen kaikkea isompi kuin Arkham-serkku. Pelkästään tämä ja sen veikeä ulkoasu kannustavat pelaajaa koluamaan vanhatkin kilparadat uudella mobiilillansa, vaikka sen sadannen kerran.
Kuuskytluku on tullut jäädäkseen Arkham-maailmaan!
(foxforcefivenews.com)
Holy Skin Pack, Batman!
60-luvun teemaa myötäillen paketissa tulevat mukana Burt Wardin Robin- ja Julie Newmarin Catwoman-skinit 60-luvun Batman-sarjasta. Kummatkin skinit näyttää mahtavilta! Nyt kun nämä yhdistetään Adam Westin Batman-skiniin (, joka kieltämättä näytti kyllä kivemmalta Arkham: Originsissa) niin kasassa on melko täydellinen 60's Batman-elämys. Ainoa miinus on se että DLC-skineistä putosi viime hetkellä Batgirlin 60-luvun skini, joka olisi ollut olennainen osa Terrific Trion kasaamista varten. No, näinkin paketti on varsin messevä ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Arvostelu:
9/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti