24. marraskuuta 2015

Arkham Knight: Aivan mahtavaa!

Upgrades, huh?
Uuden päivityksen myötä Arkham Knight on totisesti noustanut uudelleenpeluuarvoaan ja pelastanut kasvonsa! Eilen sain ladattua uuden hahmonvalintapäivityksen Predator-tilaan ja aikaisemmin saimme ilmaisen Combat-päivityksen samasta asiasta. Nyt siis hahmonvalinta on mahdollista kaikissa paitsi DualPlay-kartoissa. Aivan upeaa, Rocksteady!

Lisäksi allekirjoittaneella lataa mahti-DLC-paketti parasta aikaa taustalla PS4:sen kovalevylle. Tämä paketti sisältää Marraskuun DLC:n kokonaisuudessaan eli 12 AR-karttaa, Riddler-mobilen, Robin-mobilen + Robin-skinin, BvS-skinit Batmanille ja autolle + 2 kilparataa sekä tarinasisällöt Catwomanille ja Robinille. Mukana on varmaan muutakin mitä en nyt tärinöissäni muista. Lienee siis turha sanoa että tekemistä riittää vähäksi aikaa! Ja syytä onkin sillä Joulukuun DLC:t putoavat myös kaikki kerralla eli tod. näk. kuun lopussa vasta. Lisä-nyanssina mainittakoon että PSN-storesta (ja varmaan myös Xboxin vastaavasta) on nyt saatavilla ILMAISET Arkham Knight-pelin Avatar-hahmot. Itse kävin heti imuttamassa Robinin!

January Community Challenge Pack Maps
No niin! Nyt tämäkin arvuuttelu on ratkennut, kun WBGamesin foorumit paljastivat Tammikuussa ilmestyvät (fanien äänestämät) AR-kartat, jotka pohjautuvat vanhoihin Arkham-Peleihin. Alle tulen listaamaan lopullisen listan hyväkkäistä:
Ensimmäinen kuva tulevasta Wayne Manor-kartasta AK:ssa!
(community.wbgames.com)
Predator:
- Wayne Manor, Main Hall (AC)
- Batcave (AC)
- Sonatorium, Med. Facility (AA)
- Endless Knight (uusi, aiemmin julkaisematon, loputon Predator-kartta!)

Combat:
- Monarch Theatre (AC)
- Crime Alley (AK-versio)
- Iceberg Lounge (AC)



Eli kuten huomaamme niin kuuden kartan sijaan saimmekin yllättävät SEITSEMÄN. Olkoonkin että monet kartat jotka saivat faneilta ääniä (Top of the World, Wayne Manor Armory, Joker's Carnival, Scarecrow's Nightmare) jäivät pois. Oli syy sitten tekninen tai muuten vain tuotannollisesti harkittu niin kyllähän se korventaa, kun muistaa miten mahtavia kartat olivat sekä niiden potentiaalin. Mutta totuuden nimissä Communityn kartat ovat todella mielenkiintoisia ja hyvällä maulla valittuja, joten ei voi kuin olla tyytyväinen yhdestä ylimääräisestä (ilmaisesta) karttapaketista! Ja Tammikuussahan koko kauneus tulee ilmoille...siihen asti:

Be
The
Batman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti