2. marraskuuta 2015

Arkham Knight: Community Challenge Map Pack

Sinä Päätät!
Batman: Arkham Knight-peliin tulee ilmestymään Tammikuussa ILMAINEN AR-karttapaketti ja sen sisältö alkaa pikku hiljaa hahmottua. Aikaisemmin epäilin tämän paketin olevan Joulukuun TBC-nimeä (to be concluded?) kantava Crimefighter challenge map-paketti, mutta ei. Tammikuun paketti tulee olemaan omansa ja sisältämään vanhoja, tuttuja haastekarttoja entisistä Arkham-peleistä. WBgames communityn keskustelufoorumeilla voi käydä ilmaisemassa oman mielipiteensä tulevista kartoista ja tutkimassa että mitkä kartat olisivat menossa läpi.

Omassa listassani yritin korostaa sellaisia asioita, jotka mielestäni puuttuivat pääpelistä tai joita olisin halunnut nähdä AR-kartoissa. Arkham Cityn tunnelmalliset Wayne Manor-tasot osuivat tähän sapluunaan kuin nakutetut! Lisäksi listasin Batcaven Predatorin, vaikka se ei omasta mielestäni  kaikista paras kartta ollutkaan. Mutta saisimmepahan peliin Batcaven, vaikka vain AR-kartan muodossa! Scarecrown Nightmare taas on taso, josta olin yllättynyt että se ei pääpelin AR-karttoihin kuulunut, eli toteutetaan se nyt. John Noblen hienoja Scarecrow-puheita voi napsia pääpelin ympäri Gothamia kaikuvista kuulutuksista ja Scarecrow's Nightmare-Batmobile tasoista.

Karttoja olisi näillä näkymin tulossa kuusi ja ne tulevat pohjautumaan peleihin Arkham Asylum ja Arkham City. Arkham Origins ja Blackgate tullaan siis ohittamaan jälleen tällä akselilla, mikä on osittain sääli sillä Originsista löytyisi myös monia hyviä haastekarttoja (esim. 100 vs. 1 ja mielestäni ehkä parhaimmat Predator-kohtaamiset). Jäädään innolla katsomaan mitkä kuusi karttaa menevät läpi!
Vanhat Challenge Mapsit tekevät paluun Tammikuussa!
(justpushstart.com)
Oma toivelistani oli seuraava:
(tummensin sellaiset kartat jotka ovat saaneet foorumeilla jo paljon ääniä ja ovat näin ollen tod. näk. menossa läpi)

Predator:
Batcave AC
Wayne Manor AC
Top of the world AC

Combat:
Survival of the Fittest AC
Wayne Manor AC
Scarecrow's Nightmare (John Noblen Scarecrow:lla) AA


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti