12. joulukuuta 2015

Arkham Knight: Nyt se on virallista!

SISÄLTÄÄ SPOILEREITA

WBGames Communityn vetäjä vahvisti hiljattain sitkeän huhun: Viimeinen Batman: Arkham Knight-pelin Season Passin piiriin kuuluva lisäosa-droppi tulee ilmestymään 22. Joulukuuta.
Viimeinen Arkham Knightin Season Passin lisäsisältö
(https://community.wbgames.com/t5/Batman-Arkham-Knight-General)
Paketti tulee sisältämään seuraavaa:
- Crimefighter Challenge Maps #5: (eli kartat Harley Quinnille, Batmanille, Batmobilelle, Batmanille & Robinille, Azraelille sekä Nightwingille)
- Season of Infamy: Mr. Freeze, Mad Hatter, Ra's al Ghul ja Killer Croc saapuvat pääpelin lisätehtävien tehtäväpyörään.
- Arkham Asylum-Batmobile
- Rocksteady-Batmobile
- Dark Knight Batman-skin

Lisäksi huhut ovat väittäneet että Rocksteadyltä olisi tulossa pelaajille JOULULAHJA. Jo aikaisemmin DLC-osiossa vilahti kuulemma Batmanin Noel-skini, Kesäkuun kohdalla tosin. Skini poistettiin piakkoin, joka melko lailla varmistaa sen että sen piti olla yllätys. Rohkeimmat toivovat että tämä "joululahja" tulisi sisältämään kaikki skinit, jotka pelin tiedostoista löytyivät (mm. Arkham Cityn Robin), mutta jotka jäivät syystä tai lisäämättä pääpeliin. Itse en näin optimistinen enää olisi, sillä Rocksteady on moneen kertaan tehnyt selväksi ettei Arkham Cityn Robinia tultaisi, kovasta fani-kysynnästä huolimatta, toteuttamaan. Ainoa tapa saada asiasta varmuus on kuitenkin kiltisti odottaa jouluaattoa.

Ja vaikka Joulukuu on viimeinen DLC-kuukausi, joka kuuluu Season Passin piiriin niin kannattaa muistaa että Tammikuussa tulee ilmestymään seitsemän kartan Community Challenge Map Pack. Lisäksi saamatta on myös Harley Quinnin a Matter of Family-skini sekä Arkham Knight-skini Red Hoodille! Eli lisäsisältöä on luvassa vielä melkoisesti.

Be
The
Batman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti