3. lokakuuta 2015

Arkham Knight: Uutiskatsaus

AR-karttojen päivitys
Combat-päivitys tulee ilmestymään näillä näkymin Lokakuun loppupuolella, Predator Marraskuussa. Päivitys tulee sisältämään siis AR-tasojen Combat-karttojen hahmonvalinnan, jossa pystyt valitsemaan 8 hahmon väliltä (Batman, Robin, Nightwing, Catwoman, Azrael, Red Hood, Harley Quinn ja Batgirl). Jokainen pelihahmo tulee saamaan Rocksteadyn mukaan oman kolmen tähden arvosanan JOKAISEEN AR-Combat- & Predato.karttaan. Eli tekemistä riittää ainakin tähtien metsästelijöille!

Jos se ei yksinään riitä jo räjäyttämään tajuntaasi niin Rocksteady tulee lisäämään tuolloin myös vaikeamman vaikeustason valinnan AR-tasoihin (poistaa esim. Counter-merkinnät). Veikkaan myös että Hard-mode tekee vihollisista vahvempia sekä aggressiivisempia (Arkham Cityn malliin). Aikaisemmin Hard-mode oli käytössä vain jos pelaat pelin läpi NewGame+:lla. Haastetta on siis luvassa lisää jokaiselle joka sitä kokee kaipaavansa.

Viimeisimmän tiedon mukaan Rocksteady on kuunnellut fanejansa AR-karttojen sinisiä seiniä koskevasta asiasta. Tämän tiedon mukaan Lokakuun päivityksen pitäisi poistaa siniset seinät osittain AR-kentissä (sekä Combat että Predator). Päivityksen myötä siniset seinät näkyisivät ainoastaan ja vain silloin kun olet aivan lähellä niitä. Sefton Hillin twitter-sivuilla näkyi teaseri lopputuloksesta ja mahtavalta näyttää! Voit värittää minut tyytyväiseksi.

Arkham Knightin AR-moodi saa kovan patchin! (gamefaqs.com)
Lisää AR-haasteita
Loppuvuoden (Loka, Marras, Joulu) on luvattu sisältävän uusia neljään erään jaettuja Combat-karttoja. Lisäksi on luvattu että useammat kartat tulevat sijoittumaan sisätiloihin. Mahtavia uutisia! Rocksteady on selkeästi menossa enemmän kohti perinteisempiä (Arkham City, Origins & Asylum) haastekarttoja kuin uusia AR-karttoja. Toivottavasti jokaisen erän välissä pelihahmolla olisi myös rivi pari dialogia sanottavanaan, kuten aikaisemmissa peleissä. Se toisi paljon enemmän luonnetta hahmoille ja antaisi lisäpontta immersiolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti