29. lokakuuta 2015

Arkham knight: Crimefighter Challenge Maps #3

Ennen ja nyt
Ennen Crimefighter 3:sen pakettia kaikilla hahmoilla oli käytössään 8 Combat-kartan (ja Marraskuun patchin myötä 7 Predator-kartan) arsenaali, mutta nyt luvassa on vieläkin enemmän mannaa. 27.10. ilmestynyt Crimefighter-paketti tarjoilee uusia AR-haastekarttoja, joissa pääosissa ovat: Batman & Nightwing, Nightwing, Robin ja Batman. Lisäksi soppaan on ympätty yksi Batmobile-rata, jossa kaahataan tarkistuspisteiden välillä Cauldronin kaupunginosassa. Lisäyksen myötä kaikkien hahmojen käytössä olevien AR-karttojen määrä kasvaa seuraavasti: Combat 9 ja Predator 9. Enää ei puutu kuin Marraskuun patchi, joka antaa pelaajille myös Predator-tasot muiden hahmojen käyttöön.

Tällä kertaa eräs uusista AR-kartoista on saanut Combatissa, fanien pyynnöstä, neljään erään jakautumisen (vanhaan Arkham-malliin). Onkin varsin miellyttävää nähdä tämän vanhan pelimuodon paljon odotettu paluu, koska se tuo haastekarttoihin tietynlaista rytmitystä.
Uudet AR-kartat ovat taas täällä! (gearnuke.com)

Tuttuun tyyliin tulen käsittelemään uudet AR-kartat läpi yksitellen sanoen sanan pari jokaisesta:

Combat:

- Guardians
Batmanin ja Nightwingin DualPlay kohtaaminen Panessa Studiosin katolla. Tällä kertaa soppaa on höystetty aikarajalla, lisäaikaa saa vihuja nitistämällä. Tästä seuraa tiukkaa sorminäppäryyttä vaativaa turpakäräjöintiä Bat-malliin!

- Precinct
Ensimmäinen neljään erään jaetuista Combat-kartoista! Robinille pyhitetty kohtaaminen, jota saavat tosin nykyään jo muutkin pelata. Tapahtumapaikkana on GCPD:n pienimuotoinen parkkipaikka.

Predator:

- Vertigo
Robinin Predator kohtaaminen sujuu perinteisissä AR-karttojen merkeissä. Luvassa on rakennustyömaamainen tila pilvenpiirtäjän huipulla. Tällä kertaa on kuitenkin panostettu astetta enemmän (, kuten nimikin antaa jo ymmärtää) korkeuseroihin. Ihan mukavaa mättöä.

- Chemical Reaction
Batmanin ja Nightwingin DualPlay-kartta Ace Chemicalsin mixing chamberissa on juuri sitä mitä sen pitääkin. Laaja, eri elementtejä sisältävä taso on yksi pääpelin muistettavimmista hetkistä ja on hieno nähdä se AR-kartoissa.


- Stage Fright
Panessa Studiosin sisään rakennettu AR-kartta, jossa Nightwing hiippailee kulissien avulla vihollisten selustaan. Ellen aivan väärin muista niin kyseessä on Christina Bellin Predator-kohtaaminen pääpelistä eli toinen pääpelin muistettavimpia hetkiä.

Batmobilen kilparata:

- Cauldron Speedway TT:
Ympäri Cauldronia kulkeva pyrähdys on nopea mutta raivokas reitti. Ja tällä kertaa tuntui että vaikeustasokin olisi karvan verran paremmin kohdallaan eli ehkä hiukkasen peruskilparatoja helpompi. Tai ehkä kuvittelen vaan.

Arvosana: (PS4:llä)

8/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti