1. lokakuuta 2015

Arkham Knight: Crimefighter Challenge Maps #2 Arvostelu

Ne ovat täällä (taas)!
29. syyskuuta saatiin ilmoille uusdet haastekartat pelin AR-tilaan. Niissä Batman, Robin, Nightwing ja Catwoman kohtaavat uudet haastein Arkham Knightin ja kumppanien rosvojoukot. Lisäksi pinkkaan pistetään päälle Batmobilen hybridirata. Jos edellinen Crimefighteri ei vakuuttanut vielä merkittävästi suuntaan tai toiseen, niin on aika selvittää kuinka toinen osa onnistuu.

Edellisestä Crimefighterista poiketen sisältö on tällä kertaa rutkasti laadukkaampaa ja uudelleenpeluuarvo on jo tätä nykyä korkealla. Odottakaas vaan kun kokonaisuus kruunataan Lokakuun AR-päivityksellä (ja Marraskuun), joka mahdollistaa Combat-karttojen (ja Predatorin) hahmonvalinnan! Lisäksi kenttiin on satsattu muutenkin enemmän ja osassa niistä on aistittavissa vanhojen Challenge Mapsien tuntua. Tunnelmaa siis löytyy!

Kuten edellisenkin Crimefighter Challenge Maps-paketin kohdalla, tulen käsittelemään DLC-paketin kartat yksi kerrallaan ja haastamaan kartasta sanan pari. Käydään siis kiinni!

Pelin AR-karttojen laatu paranee silmissä.
(comicbook.com)
Combat-kartat:
Batman: High Interest
Kyseessä on perusputkimainen haastekartta, jossa Batman kohtaa rajallisen köörin vihulaisia. Mukana on monenmoista mörssäriä aina vähän kookkaampiin kavereihin asti. Peruspullaa, mutta maukasta sellaista.

Catwoman: Feline Frenzy
Catwoman saa itsellensä loputtoman vihollismeren haastekartan, joka onnistuu olemaan vielä aika tunnelmallinen sellainen. Teemat on mitä todennäköisimmin napsittu tulevasta Catwomanin Story Packista. Kartta on todella mukavan kokoinen ja mahdollistaa Catwomanin nopeat liikkeet kentän laidalta toiselle aseistettuja rosmoja vastaan. Lisäplussaa sateleekin siitä että viholliset eivät ole tällä kertaa Riddler-botteja, vaan ihan kunnollisia kadunmiehiä.

Nightwing: Flying Grayson
Nightwingin turpasauna on myös loputtomien vihollisaaltojen suma. Tällä kertaa paikkana näyttäisi olevan Penguinin piilopaikka, joka esiintyy Nightwingin omassa Story Packissa (GCPD Lockdown) ja vastassa on ilmeisesti myös (enimmäkseen?) Penguinin kätyreitä. Tunnelma tekee temppunsa tässäkin kartassa. Kartta on selkeästi intiimimpi kuin Catwomanin ja pakottaa elämään sen puitteissa. Toimii!

Predator-kartat:
Batman & Robin: Uncontainable
Vihdoin DualPlay-Predator! Batmanin ja Robinin DualPlay on juuri sitä mitä sen pitääkin. Vaikka kartta tuntuu vähän turhan helpolta (vihuja olisi saanut olla enemmänkin) ja hahmojen välillä vaihtaminen välillä takkuaa, kun hahmo ei meinaa hyväksyä vaihtamista Vantage-pointin kohdalla nikottelematta, niin olen ehdottomasti iloinen että saimme tällaisenkin kartan AR-pakkiin.

Robin: Sky High
Staggin ilma-alukseen sijoittuva Robin-kartta. Korkeutta ja kerroksia löytyy. Teemakin on herkullinen. En malta odottaa että pääsen pelaamaan tätä myös muilla hahmoilla Lokakuun päivityksessä.

Batmobilen Hybrid-kartta:
Batmobile: Armoured Assault
Tämä on paketin ehdottomasti kinkkisin ja kartta. Itse en Hybrid-ratojen ystävä ole ja tässäkin radassa jo pelkkä radan läpäisy tuntuu haasteelta. Tehtävänä on siis ajella etapista toiseen aikarajaa vastaan ja räiskiä matkan varrelle osuvat Drone-tankit. Ei lisärin suurinta herkkua, mutta tykkää ken tykkää. Ainoa nurinani on että aikaraja olisi saanut olla armollisempi, mutta sama pätee näihin ajoratoihin aina kohdallani.

Arvosana: (PS4:llä)
9/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti