15. lokakuuta 2015

Arkham Knight: Lokakuun patchi!

Batman: Arkham Knight on saanut Lokakuussa mahtavan patchin, joka korjaa pääpelin ongelmia ja vastaa lukuisiin fanien toiveisiin AR-tasojen suhteen!

Walls? I see no walls.
AR-karttoja ympäröivät siniset seinät on piilotettu astetta paremmin pelaajien silmiltä. Siniset seinät nousevat esiin vain ja ainoastaan silloin kun pelaaja on pelialueen rajamailla. Tämä tekee immersiolle ihmeitä ja erityisesti entisestään laajat Predator-tasot tuntuvat vieläkin isommilta. Hienoa, Rocksteady!

Myös AR-tilan Combat-kartat ovat saaneet osansa patchissa. Karttoihin on ympätty Hard-mode jonka voi valita L3:sta klikkaamalla (PS4:llä). Tällöin vihujen counter-ikonit eivät ole näkyvissä ja roistot ovat (ilmeisesti) entistä aggressiivisempia. Kiva lisäys sellaiselle joka kaipaa lisähaastetta peliin!

Be the Bat Family
AR-karttojen Combat-tasot ovat saaneet myös hahmonvalintamahdollisuuden (Predator-tasot saavat Marraskuussa). Tämän ansiosta pelaaja pääsee pelaamaan Batmanilla, Red Hoodilla, Robinilla, Nightwingilla, Catwomanilla, Harley Quinnilla, Batgirlilla ja Azraelilla. Huomattavaa on että Harley, Red Hood ja Batgirl vaativat kyseisten lisäsisältöjen omistamisen! Patchi tuokin merkittävästi lisäarvoa juuri näille hahmoille (lyhyiden Story Packien vuoksi), mutta myös muille. Hahmonvalinta ei koske DualPlay-karttoja ja Catwomanin Cat's Conundrum on rajoittunut (animaatiosyistä?) Batmaniin ja Catwomaniin. Tästä huolimatta kyseessä on aivan loistava uutinen Batman-faneille tehden Arkham Knightin AR-tasoista selkeästi mahtavamman kokemuksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti