18. lokakuuta 2015

Arkham Knight: DLC-toivelista

SISÄLTÄÄ SPOILEREITA

Nyt kun Arkham Knightin Season Pass on about puolessa välissä on hyvä hetki pysähtyä miettimään mitä season passin toinen puolikas voisi sisältää. Mutta koska Rocksteady meni ja julkaisi Season Passin todellisen sisällön niin hommalta putosi pohja! Tästä huolimatta allekirjoittaneella on tähänkin asiaan oma mielipide ja siksi otankin nyt esille listan asioista, jotka olisi halunnut nähdä tulevissa DLC-rymistelyissä. Toteutukoon se sitten tässä Batman-pelissä, seuraavassa (epäilemättä sellainenkin on luvassa!) tai sitten ei koskaan!

(youtube.com)
1) 100 vs 1-haastekartta
Kyseessä on Arkham Originsin eeppinen haastekartta, jossa Batman rymistelee sataa roistoa vastaan. Lisäbonusta tulee jos karttaan saadaan ympättyä Batmanin shokkihanskat! Niiden avulla rosvot kaatuvat kuin domino-palikat.





2) Haastekarttojen muokkausmahdollisuudet & -kampanjat
Näistä on jauhettu jo kyllästymiseen asti. Rocksteady, make it happen.

3) Arkham Knight-skini Red Hoodille, 1960's Batgirl skini & Animated skini Harleylle
Tämä olisi kanssa ollut hieno ylläri, koska näillä näkymin Red Hood, Harley, Azrael ja Batgirl jäävät ilman lisäskinejä.

4) Animated Batman & Batmobile
Näillä näkymin kumpikaan näistä ei tule päätymään lopulliseen peliin. Mutta eikö se olisi hienoa. Siihen vielä ympättynä kaksi kilparataa ja Batmanin skinihän löytyy Arkham Cityn tiedostoista eli pohjahan on olemassa.

Animoitu Batmobile, koska miksi ei?
(fanboysinc.com)
5) Gotham City Stories
Pidempiä tarinalisäreitä olisin toivonut (ei tule toteutumaan!). Kymmenen minuutin lisärit Nightwingistä, Harley Quinnista ja Red Hoodista olivat toki mukavia, mutta toivoin muiden lisärien (Catwomanin ja,Robinin) olevan pituudeltaan vähintään Batgirlin luokkaa. Toivottavasti Season of Infamy edes petraisi tällä osa-alueella.

6) Pelattava Jokermobile + Joker
Million Dollar Mayhem-nimeä kantava AR-kartta tulee sisältämään mitä todennäköisimmin pelattavan Jokermobilen. Vielä kun paketin yhteyteen saadaan ympättyä Free Roam-mahdollisuus (mieluusti koko pelin mitalla, sillä Jokermobilessahan on Battle-tilat ja kaikki) niin sillä saralla kaikki kunnossa. Mutta, mutta, mutta! Million Dollaria ei ole vahvistettu Season Passin ideoissa, kuten ei myöskään Jokermobilen Free Roamia, joten kyseessä saattaa olla yksi romukoppaan heivattu idea.
It's Killing Joke-time, baby! (youtube.com)

Toinen toiveeni on Jokerin liittäminen pelattavaksi hahmoksi. Olemme päässeet pelaamaan hänellä Arkham Asylumissa, Arkham Knightissa ja hiukan Arkham Originsissakin. Toivoin että joku näistä malleista löytäisi pelin AR-karttoihin (ainakin Combat-karttoihin, miksei Predatoriinkin). Mutta tuskinpa, koska sitä ei ole mainittu Season Passissa.

7) Batman: Season of Infamy:
Nyt niitä pomomatseja kehiin! Kun Batmania vastaan astelee Killer Croc, Mad Hatter, Mr. Freeze (mikä huhujen mukaan on tankkimatsi),  ja Ra's al Ghul niin pomomatseja ei kai voi välttää, eihän? Kuulemma nämä lisäsisällöt löytyvät pelin sivutehtäväpyörästä, kunhan ensin ilmestyvät. Lisäksi toivon että Season of Infamy (tai Gotham City Stories) avaisi pelin avoimeksi jäänyttä loppuratkaisua hiukan enemmän. Kunhan edes Season of Infamy kestäisi pidempään kuin sen kymmenen minuuttia...

Be the Billionaire. (havocpoint.it)
8) Bruce Waynen AR-skini
Aina Arkham Cityn alusta alkaen olen halunnut pelata sillä haastekartoissa. Arkham Originsin a Cold, Cold Heart-DLC:ssähän pääsimme taas hiukan pelaamaan Brucella, samoin Initation-DLC:ssä. Olisi hienoa jos näkisimme jomman kumman (Initationin tai Arkham City/Arkham Knightin Brucen) Arkham Knightin AR-kartoissa. Mutta tuskinpa...


9) "Joker Forever"-kartta
Rajattomien Joker-kloonien täyttämä AR-kartta, joka sijoittuu pelin loppupuoliskon syrjäiselle kujalle (Crime Alley?). Koska kaikkia AR-karttoja ei ole vielä vahvistettu niin tämä on teoriassa mahdollinen.
"Poor little Bat!" (arkhamcity.wikia.com)

10) Scarecrow's Nightmare-taso:
Arkham Asylumista DLC:nä tuttu kartta, jossa Scarecrow yrittää murtaa Batmanin. Tähän kun saataisiin ympättyä vielä John Noblen Scarecrow-ääni. Lisäksi pelimekaniikkaa voisi muuttaa, nykyisellään se muistuttaa liikaa Azrael's atounementtia, eli Batman ei kaatuisikaan yhdestä iskusta, vaan murtuisi pikku hiljaa mahdottoman vihollismeren edessä.

11) Robin: Arkham City-skini
Kaikki eivät olleet varauksettoman ihastuneita siitä että siilitukkainen Tim Drake hengailee Arkham Knightissa ilman huppuaan. Totta puhuen, itsekin pidin enemmän Cityn huppupäisestä Robinista. Harmi että Robinin skini ei ilmeisesti sitkeistä huhuista huolimatta ole kuitenkaan toteutumassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti