4. lokakuuta 2015

Arkham Knight: Lokakuun DLC:t

The 60's back, baby! (vg247.com)
Se tulee sittenkin!
Kun Arkham Knight julkaistiin Playstation 4:sella pelaavat saivat yksinoikeussisältönä Classic 60's Batmobile- ja Adam Westin Batmanin skinin. Vaikka Classic 60's olikin käytännössä vain uudelleentaiteiltu versio Arkham Knightin alkuperäisestä Batmobilesta, olin pähkinöissäni. Nyt Rocksteadyltä on kajahtanut tieto että myös alkuperäinen, aito ja paras 1960-luvun Batmobile olisi tulossa peliin! Vaikka Batmobilessa ei (tietenkään) ole Battle-tilaa, niin olen ihan fileissä. Lisäksi pakettiin lyödään tietysti kaksi teemoitettua kilparataa SEKÄ Burt Wardin Robin- ja Julie Newmarin Catwoman-skinit! Vaikka Robin näyttääkin vähän pökkelöltä (tiedä sitten miten käytännössä?) niin lisäsisältö on kokonaisuutena varsin upea! Erityisesti Julien Catwoman-skini pääsee varmasti käyttöön ja kestää vertailun alkuperäisen rinnalla.

Perrr-fect
Catwoman tulee saamaan seuraavana Batmanin apurina tarinasisällön, joka kantaa nimeä: Catwoman's Revenge. Lisäri tulee sijoittumaan aikaan Arkham Knightin tapahtumien jälkeen, jossa Catwoman aikoo kostaa Riddlerille. Batman-velho CabooseXBL ehdotti Youtube-kanavallaan että mukana saattaa myös olla puzzleja ym., jotka hyödyntävät Catwomanin taitoja ja gadgettejä, onhan vastustaja sentään Riddler. Itse toivoisin Catwomanille myös yhtä Predator-kohtaamista. Niin tai näin jännältä kuulostaa ja jäämme odottamaan lisätietoja Catwomanin tarinasta. Paha pelko pyllyssä vaan sanoo että tuskin lisäri on kymmentä minuuttia pidempi.

Crimefighter Challenge Map 3#
Lokakuussa tulee ilmoille myös kolmas AR-karttojen lisäys. Crimefighter Challenge Map #3 tulee sisältämään seuraaavia Combat- ja Predator-karttoja: Batman & Nightwing, Nightwing, Robin, Batman & Azrael, Batmobile-rata. Batmobile-rata todennäköisesti sisältänee taas Battle-tilan räimettä. Tämän myötä pelihahmoilla pelattavia AR-karttoja (Combat- ja Predator-kartat) on yhteensä (about) huimat 23! Ja jos (ja kun) lokakuun/marraskuun päivitys mahdollistaa hahmonvalinnan AR-kartoissa niin myös jokainen pelihahmo pääsee nauttimaan näistä kartoista. Batmobilen räiskintä-episodeja taas on yhteensä noin 12  ja kilparatoja about 11. Eli sisältöähän vyöryy peliin oikein kaksin käsin!

The suit that Gotham deserves.
(io9.com)
Yön Ritarin paluu!
Pelinkehityksestä vastannut Sefton Hill pudotti pommin: Yön Ritari-skini onkin tulossa, fanien pyynnöstä. Upea juttu! Hän veti asian vielä karvan verran pidemmälle: Pelaajat saivat päättää tulevatko he saamaan Batman Begins- vai Yön Ritari-leffan lepakkopuvun. Asiasta äänestettiin Twitterissä Sefton Hillin sivuilla ja lopputulos oli selvä, Yön Ritari voitti. Johtuen pitkästä kehitysajasta puku tulee ilmestymään Season Passin loppupuoliskolla. Mutta tulossa se kuitenkin on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti