19. kesäkuuta 2015

Lepakkotytön varhaiset vaiheet

Kohtaako Batgirl Jokerin uudessa DLC:ssä? (nerdist.com)
Rocksteadyn hiomaton timantti, Batman: Arkham Knight, tulee hemmottelemaan fanejansa tarinamuotoisella DLC-sisällöllä, jonka pääosassa on Batgirl. Näin pelaajat pääsevät ensimmäistä kertaa Arkham-universumin Batgirlin bootseihin. Lisäksi on vahvistettu että Batgirlina tulee toimimaan, sarjassa aiemminkin esiintynyt, Barbara Gordon. DLC tulee kantamaan nimeä A Matter of Family ja se kuuluu osana Season Passia. Lepakkotytön vaiheita pääsee tutkimaan noin kuukausi pääpelin julkaisun jälkeen.

Perheen parissa vai "perheen parissa?"
A Matter of Family-nimi DLC:ssä voi viitata joko "Lepakkoperheeseen" tai Barbaran isään, Gothamin poliisipäällikkö Jim Gordoniin. DLC:n tarinasta ei ole hiiskuttu sanaakaan julkisuuteen, mutta varmaa on että kyseessä on takauma, joka tulee jotenkin viittaamaan Arkham Knight-pelin päätarinan tapahtumiin. Tarina tulee siis kronologisesti sijoittumaan jonnekin Arkham Originsin ja Arkham Asylum välimaastoon, aikaan ennen kuin Barbara Gordon vammautui ja joutui pyörätuoliin, Oracleksi, Batmanin taustatueksi. Fanit ovatkin povailleet että "Killing Joke"-tarina tulisi toimimaan DLC:n punaisena lankana.

Viidakkorumpu sai entisestään ytyä, kun näyttelijä Mark Hamil (Joker-pahiksen ääninäyttelijä) kertoi twiitissään olevansa matkalla Iso-Britanniaan nauhoituskeikalle. Hän lisäsi lopuksi että kyseessä ei tule olemaan Tähtien Sota-aiheinen materiaali (Hamil on näytellyt Tähtien Sota-leffoissa Luke Skywalkerina). On todennäköistä että pääpelin ääninäyttelyt on nauhoittu jo hyvän aikaa sitten ottaen huomioon että peli tulee ulos jo seuraavalla viikolla, joten fanikatras veti nopeat johtopäätöksensä: Nauhoitusten täytyi koskea jotakin tulevista DLC-sisällöistä! Lisätään tähän fakta että Arkham Cityn jälkeisessä maailmassa (, johon suurin osa pelin DLC-sisällöstä sijoittuu) Joker on kuollut, niin epäilykset kohdistuvat Batgirlin lisäsisältöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti