18. kesäkuuta 2015

Arkham Knightin alkutahdit

Tähän kuppilaan ei ole tulemista (overmental.com)
E3-messuilla Rocksteady säväytti yleisöänsä vilauttamalla muutaman minuutin Arkham Knight-pelin alusta. Pätkän aikana näimme mm. Joker-pahiksen tuhkauksen ja Scarecrown fear toxinin tekevän tuhojaan paikallisessa kuppilassa. Kuppilassa konstaapeli Owens joutuu fear toxinin valtaan ja avaa tulen alkaen ampua kuppilan asiakkaita. Pelin alkuasetelma flirttaili jopa zombie-leffojen viboilla. Samanlaista settiä voimme olettaa löytyvän tulevassa Scarecrow Nightmare-DLC:ssä. Siinä Scarecrow päästää fear toxininsa irti Gotham Cityssä ja kaikki menee päin helvettiä, kirjaimellisesti. Kun zombiemaiset rikolliset täyttävät kadut ja Scarecrown hahmo kasvaa pilvenpiirtäjän korkuiseksi, on Batmanin aika iskeä ja vallata kadut takaisin.

Two-facen sivutehtävät ovat kasa
pankkiryöstökeikkoja (superherohype.com)
Pankkiryöstöjä ja Puzzleja
Youtubessa pyörii myös videopätkä, jossa esiteltiin pidempi gameplay-pätkä pelistä. Tässä klipissä näimme lisää Gotham Cityn arkkitehtuuria, jopa väläyksen pelin varsinaisesta kartasta. Kyseinen videopätkä sijoittui yhdelle pelin (kolmesta???) saarista. Lisäksi näimme videossa melko anteliaan katsauksen sivutehtävistä. Niissä Batman teki tyhjäksi Two-facen pankkiryöstön, jahtasi Fireflyta Batmobilella, purki Arkham Knightin joukkojen miinoja ja kuulusteli Riddlerin kätyreitä. Pääsimme myös näkemään yhden 243:sta Riddler Trophy-puzzlesta. Luvassa on puzzleja, jotka haastavat entistä monipuolisemmin Batmanin ja Batmobilen ominaisuuksia. Niin, ja sitten Riddler haastaa Batmanin Batmobilen myös omilla Riddler Race Tracks-ansaradoilla, joissa ajetaan aikarajaa vastaan. Niin nämä sivutehtävät kuin Batmanin gadgetitkin tulevat jatkossa löytymään ensimmäistä kertaa pyörävalikosta. Systeemi on tuttu esim. Watch_Dogsia pelanneille ja vaikuttaa perustoimivalta.

Joker on siis kuollut, mutta esiintyykö
hän Arkham Knightissa?
(gameskinny.com)
Tapaus: Joker
Vedän tämän vielä kerran esiin: Vaikka Joker on tuhkattu niin se ei silti tarkoita sitä ettei rikosten klovniprinssillä voisi olla merkittävä rooli Arkham Knightissa. Faniyhteisö on nostanut useita kertoja esille tilanteen jossa Batman joutuu Scarecrown fear toxinin valtaan. Hallusinaatioiden kautta Yön Ritari joutuu vielä kerran nenätysten Jokerin kanssa. Itse pidän tätä mahdollisuutta kutkuttavana ja semi-mahdollisena. Onhan ääninäyttelijöiden kaartissa mukana Troy Baker, joka antoi äänensä Arkham Origins-pelissä ja myöhemmin Assault on Arkham-animaatioleffassa nuoremmalle Jokerille. Totuuden nimissä, toivon kuitenkin ettei Joker tekisi comebackia, jotta muutkin rikolliset pääsisivät paistattelemaan spottivaloissa.

Eikä siinä vielä kaikki...
Sokerina pohjalla paras tieto: Vaikka Batman Arkham Knightin Batmobile Edition jouduttiin viime hetkellä vetämään pois myynnistä, niin Rocksteady vakuuttaa että kaikki Arkham Knight-pelin tilanneet tulevat saamaan New 52-skinit Batmanille, Robinille ja Nightwingille, ilmaiseksi. Samoin saimme vahvistuksen siitä että Harley Quinn- ja Red Hood- sisällöt tulevat vapautumaan kaikkien saataviksi elo-syyskuussa, kun niiden yksinoikeuden mahdollistavat sopimukset raukeavat. Tuolloin nämäkin sisällöt tulevat kuulumaan Season Passiin. Tämä koskee myös Batmobile-editionin pre-order-bonuksia ja Waynetechin Booster pack-bonusta. Eli Season Pass tulee sisältämään näillä näkymin kaiken.
Batmobile-edition peruttiin viime hetkellä
ennen julkaisua (vg247.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti