9. kesäkuuta 2015

Kaksi Pitkää Viikkoa Vielä...

Red hoodin lisäsisältö valottuu pikku hiljaa (gematsu.com)
Vielä kaksi pitkää viikkoa Batman: Arkham Knightin julkaisuun...Eilen youtubeen rysähti jälleen uusi trailerin pätkä Red Hoodin lisäsisällöstä. Siinä ei näytetty juurikaan merkittävästi uutta sisältöä, vaan ennemminkin lisää sitä samaa. Ehkäpä merkittävin uusi tieto oli se että Red Hood tulee saamaan Harley Quinnin tavoin oman Detective Vision-kyvyn, joka paikallistaa viholliset ja ympäristön materiaaleissa olevat heikkoudet. Traileri vahvisti että lisäsisällön näyttämönä tulisi toimimaan Chinatown-kaupuginosa (tai sen pohjalta rakennetut Challenge-mapit) ja että Red Hood lähtisi Black Mask-rikollisen perään. Youtuben Arkham Knight-postaaja CabooseXBL väläytti jopa teoriaa siitä että Red Hoodin DLC:n tarina saattaisi sivuta Under The Red Hood-animaatioelokuvan tarinaa (, jossa Red Hood myös jahtasi Black Maskia). Se olisi mah-ta-vaa!


Arkham Knightin rosmokaarti on vakuuttava (youtube.com)
Viime viikolla saimme myös nähdä Arkham Insider-videosarjassa ("Gotham by night) lisää Batman-toimintaa Gotham Cityssä. Siinä esiteltiin Batmobilen ominaisuuksia (merkittävimpänä ehkä kaikuluotainmainen pulssi, jonka avulla Batmobile kykenisi jäljittämään esim. Arkham Knightin drone tankkeja) sekä Batmanin uusia kykyjä (mm. 180 asteen käännös ilmasta käsin). Videon lopussa myös lupailtiin että tulossa olisi tarinaltaan tähän asti pisin Arkham-peli, oli kyse sitten pää- tai sivutarinoista. Pelintekijät antoivat myös ymmärtää että luvassa olisi vielä lisää vihulaisia, jo vahvistettujen lisäksi (Penguin, Scarecrow, Arkham Knight, Poison Ivy, Two-Face, Riddler, Firefly, Harley Quinn jne...). Eräs nokkela fani huomasi aikoinaan viime vuoden E3-trailerin yhteydessä esiintyneet Anarky-tagit, joten voimme olettaa että Anarky tekee comebackin. Samoin Red Hoodin sisällöstä päätellen saatamme myös nähdä Black Maskin vilaukselta päätarinassa, ja vähintään sivutarinassa.

Batmobile Riddlerin kilparadalla (gamespot.com)
Aikaisemmin olemme nähneet Arkham Insiderissa otannat Riddlerin Batmobile-radoista, jotka ovat esteratoja, jotka muuttuvat kierros kierrokselta hankalammiksi. Niiden tarkoituksena on Riddlerin yritys hajoittaa Batmobile ja tehdä Batman sitä kautta haavoittuvaisemmaksi. Toinen fanien keskuudessa vallinnut teoria on se että Riddler racetrackien avulla Riddler yrittää analysoida Batmobilea, ja niiden tietojen avulla rakentaa itsellensä vastaavanlaisen tankkimaisen laitteen Batmanin päänvaivaksi. Arkham Knightiin on myös varmistettu erikseen lisäsisältö, jossa pelaajat pääsevät ajamaan klassisilla Batmobileilla eri Batman teemoihin sijoittuvilla kilparadoilla. Kaikesta tästä voimme päätellä että Batmobilella tulee olemaan hyvin merkittävä osa myös pääpelissä.

"Time To Go To War"- traileri esitteli lisää Chinatownia (evilsourcegaming.com)
Rocksteady esitteli myös uuden pidemmän trailerikokonaisuuden ("Time to go to war"), joka oli jatkoa aikaisemmalle "Officer Down"-pätkälle. Uudessa trailerissa Batman pelasti Poison Ivyn Scarecrown turvatalosta (Chinatown-districtilta), nitisti Arkham Knightin drone tankit Batmobilen lamauttavalla EMP-pulssilla ja vei Poison Ivyn GCPD:n poliisiasemalle. Trailerin pätkästä oli kuulemma leikattu pois osio, jonka epäiltiin sisältävän esim. pomo-ottelu Batmanin ja Ivyn välillä. Traileri esitteli lisää Gotham Cityn jylhää arkitehtuuria ja Batmanin ja Batmobilen saumatonta yhteistyötä. Ei mitään maata mullistavaa mutta makeaa ja mannaa Batman-fanille.

Kaksi viikkoa vielä ja sitten koko komeus läjähtää ruuduille. Kyllä kelpaa odottaa!

Be
The
Batman 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti