30. tammikuuta 2016

Avopuoliso yllätti 2.0

Avopuolisoni, videopelimaailman ummikko, yllätti ja meni läpäisemään ensimmäisen pelinsä eilen. Disney Princess: Enchanted Journey (PS2) oli pelin nimi ja neitini oli pelannut peliä nuorempana pienen pätkän, mutta peli oli sen jälkeen haudattu naftaliiniin liian vaikeana. Kunnes minä menin ja sörkin vähän mehiläispesää ja päädyimme kaivamaan pelin uudelleen esiin. Lopulta, lukuisten pelisessioiden myötä, lopputekstit vyöryivät lopulta screenillä.

Disney Princes: Enchanted Journeyn (vaalean)punaisena lankana toimi muistinsa menettänyt prinsessatyttönen, jota ohjastetaan läpi Disney-maailmojen. Eri maailmoissa neitokaista odottaa kasa minipelejä, Bogs-nimisiä möllejä ja pieniä questeja, joita ropisee Disney-maailmojen prinsessoilta, kuinkas muuten. Tärkeimmiksi apuvälineiksi matkalla muodostuvat prinsessan taikasauva ja keijumainen valonvälke, joka jeesaa tyttöä mäessä. Juoksutytön tehtävien lomassa tyttöselle valkenee pikku hiljaa myös oma menneisyytensä. Peli on juuri niin vaaleanpunainen ja söpöilevä kuin nuorille tyttölapsille suunnatulta peleiltä sopii odottaa.

Disneyn prinsessojen matkassa!
(giantbomb.com)
Opastin puolisoani pelissä apukuskin paikalta, mutta itse ohjaimeen en tarttunut kertaakaan. Eniten ongelmia neidille tuntui tuottavan kontrollien sisäistäminen ja se meille kaikille tuttu, kamera. Pakko sanoa että kun puolisoni rökitti pelin pääpahan ihan omin avuin, pelin omalla vaikeustasolla, kyseessä oli hatun nostamisen arvoinen suoritus. Nyt onkin hakusessa seuraava peli, jonka voisi neitokaiselle nakittaa tai jota voisimme pelata yhdessä, samalla puolella tietysti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti