7. helmikuuta 2016

Sunnuntain Vinkeät

Ja Puoliso oli nii-in iloinen...
(lily.fi ja oma kuva)
Postimies Pate yllätti iloisesti perjantaina tekstarilla ja ilmoitti että pakettia pukkaisi. Pelaajan Valinnasta oli tullut nimittäin avopuolisoni kanssa tehtyä vähän isompi tilaus, joka oli määrä noutaa tänään, sunnuntaina. Tilauksen taustalla oli myös eräs hyppysiini päätynyt sähköinen lahjakortti, jonka sai tuhlattua kyseisessä liikkeessä.

Aikaisemmat kokemukset Pelaajan Valinnasta eivät ole olleet pelkästään positiiviset, sillä välillä pelikelvottomana myytyä peliä on lähetelty edestakaisin viikkokaupalla. Tällä kertaa lafka oli kuitenkin hoitanut hommansa vimpan päälle enkä edes minä keksinyt pahan sanan sijaa. Pisteet heille, pitäkää lippu jatkossakin korkealla!

Tanssii Tähtien Kanssa

Sunnuntain pelipaketista paljastui allekirjoittaneen jo pidempään metsästänyt PS3:sen hidden gem-aarre. 3D Dot Game Heroes-peli on kuin 8-bittisen Legend of Zeldan ja Minecraftin yhteinen rakkauden tuote, mutta silti enemmän kuin kumpikaan vanhemmistaan. Muuta en sitten pelistä osaakaan sanoa. Sormet kuitenkin syyhyäisivät kovasti jo pelaamaan!

Omalle avopuolisolleni mieluisampi ylläri oli PS2:lle aikoinaan julkaistu Dancing Stage Supernova tanssimattoineen, jota on tänään jumputettu jo pariinkin otteeseen. Hankinta on siis mitä ilmeisimmin ollut mieluisa ja ensimmäinen tanssimattopeli tässä taloudessa. Pitkä etsintä on ollut tämänkin hankinnan taustalla. Hikikin ehti neidillä jo puskemaan päälle, huh! Musiikkivalikoimaa kommentoitiin erikoiseksi (ne japsirallit) mutta hyväksi. Tätä nykyä olohuoneemme on siis muuttunut osa-aikaiseksi tanssiparketiksi. Tämmöistä tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti