9. helmikuuta 2016

Battlefrontin pokkasin...

Yksinpeli 0.5
Pitkällisen sisäisen jaakobinpainini jälkeen menin ja retkahdin: Nappasin parilla kympillä Star Wars: Battlefront-pelin PS4:lle huuto.netistä. Vaikka peliä on mainostettu moninpelivetoiseksi räiskinnäksi niin yksinpeliaspekti on oma lähestymistapani Battlefronttiin, kun en moninpeleistä perusta. Tällä hetkellä pelin yksinpeliosuus on nimittäin vielä heikohkolla tolalla, mutta toivoa paremmasta on. Dicen porukalta on tullut nimittäin foorumien kautta viestiä että noppalaiset painiskelevat (yksin)pelin jatko-kehittämisen parissa. Tämä pitää sisällään uusia, ilmaisia survival-tilan karttoja. Foorumeilla povattiin myös mahdollista Instant Action-pelitilan paluuta, joka tulisi laajentamaan Battlefrontin yksinpelitarjontaa moninpelin pelitiloilla.

Ostaako vai eikö, siinäpä pulma...
50 euron hintaisen Season Passin ostaminen on toinen dilemma, jonka parissa olen pohdiskellut Battlefronttiin liittyen. Melkein uuden pelin hintaisen lisäsisältöpaketin sisältöä onkin valotettukin hiukan, mutta paljon pieniä yksityiskohtia on edelleen hämärän peitossa. Tiedossa on että tulemme saamaan uusia karttoja mm. Sullustille, Jabba's Palacelle, Death Starille ja Bespinille. Kaiken kaikkiaan uusia karttoja pitäisi ilmestyä yhteensä 16 kappaletta. Season Passin myötä pitäisi ilmestyä myös uusia Star Cards-kortteja, aseita, kulkuneuvoja sekä Heroes-hahmoja (4 kpl). Heroes-hahmojen on spekuloitu olevan Yoda (, joka löytyi Creditseistä), Obi-wan, Lando ja Chewbacka (, jonka hahmomalli löytyy jo pelistä). Myös muitakin vaihtoehtoja on esitetty mm. Episodi vitosessa nähtyjä palkkionmetsästäjiä roistojen puolelle. Todennäköinen valinta lienee kaksi sankaria ja kaksi roistoa.

Julkaisiko EA Battlefrontista vain maksullisen demon?
(Playstation.com)
Ensimmäiset Season Passin piiriin kuuluvat sisällöt ilmestyvät Maaliskuussa ja viimeiset vuoden 2017 alkupuoliskolla. Myös Season Passin sisältö, allekirjoittaneen kaltaiselle, yksinpelaajalle on iso mysteeri. Esimerkiksi ilmaisena tarjottu Jakkun planeetan karttapakkaus on (ainakin toistaiseksi) rajoitettu vain monipelikäyttöön. Toivottavasti Jakku ja DLC-kartat tavoittavat myös yksinpelaajat, sillä muuten BF-yhteisö saattaa hyytyä ennen kuin Season Pass on ihmisten ilmoilla. Ikäviä väreitä antaa myös se että EA on kuulemma ilmoittanut kehittelevänsä jo pelille jatko-osaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti