19. tammikuuta 2017

Mobiilipelikatsaus, osa 2

Tässä sarjassa Valvomo esittelee ja arvottaa mobiilipelin (asteikolla 1-5). Tarkoituksena on tehdä läheisempää tuttavuutta mobiilipeleihin ja erotella kultajyväset sakan seasta. Ehdot listalle pääsemiseksi ovat:
- Pelin pitää olla Android-käyttikselle (tarkemmin Samsung Galaxy A3:lle sopiva)
- Pelin pitää olla ilmainen (tai Free-to-Play)

Loop

Harvaa puzzlepeliä on tullut reissuilla nakutettua niin paljon kuin Looppia. Ideahan on (niinkuin näissä ryökäleissä yleensäkin) tolkuttoman yksinkertainen, mutta matkalle mahtuu muutama mutta. Jippona on muodostaa lenkeistä ja suorista pätkistä yhtenäinen kuvio, joka yhdistää kaikki lenkit ja viivan pätkät. Pätkien yhdistely tapahtuu kääntelemällä niitä 90 asteen kulmissa. Kun kokonaisuus on eheä muuttuu ruudun väri ja edessäsi on hypnoottispsykedeelinen kuvatus. Ja sitten saatkin vastaasi uuden puzzlen, astetta vaikeampana. Mahtavaa!

Ainoat napinan aiheet irtoavat yli-yksinkertaisesta ulkoasusta ja aneemisen mitäänsanomattomasta äänimaailmasta. Vaikka ilmankin pärjää vallan mainiosti niin toivottavasti pelistudion seuraavissa tekeleissä nähdään entistä kunnianhimoisempaa audiovisuaalista toteutusta.

Arvosana 4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti