8. tammikuuta 2017

5 Years After: Batman: Arkham City

Gothamin mielisairaalan, Arkham Asylumin, pyörittäjä Quincy Sharp on napannut pormestarin viran ja nakittanut kahjon kallonkutistajan, Hugo Strangen, Arkham City-supervankilan pyörittäjäksi. Kuten arvata saattaa niin asiat menevät ketuilleen ja meininkiä protestoiva miljonääriplayboy Bruce "Batman" Wayne löytääkin pian itsensä Arkham Cityn syövereistä, jossa majaa pitää sellaiset superkonnat kuin Joker, Penguin, Riddler, Poison Ivy, Two-Face ja Mr. Freeze.


Vankila kätkee sisäänsä kaikenlaista!
(giantbomb.com)
Lähitaistelu kuitataan loistavasti skulaavalla Free Flow-systeemillä, jota on tuunattu liki täydellisyyttä hipovaksi edeltäjänsä, Arkham Asylumin, jälkeen. Erityisesti gadgettien käyttäminen on entistä vaivattomampaa taiston timmellyksessä. Aseistetut rosmot taas taltuteen Predator-kohtaamisissa, jossa väijytään vihuja stealthinä. Predatorin saralla uudistukset ovat hienovaraisempia, mutta niihin kuuluu mm. tupla-takedownit ja systeemiä on muuten vaan säädetty toimivammaksi. Valmiiksi toimivia kaavoja ei ole siis lähdetty rajummin ravistelemaan ja hyvä näin.

Arkham City on loistava peli ja suosittelen sitä, paitsi Batman-faneille, kaikille hyvän toimintapelin ystäville. Game of the Year-painos on se mitä kannattaa metsästää, sillä se sisältää pelin tarinan kannalta erittäin merkittävät lisätarinat: Catwoman-Episodes ja Harley Quinn's Revenge. Lisäksi GOTY-versio sisältää lisäskinejä, -hahmoja, haastekarttoja ja roppakaupalla pelattavaa.
Batmanin pisin ilta, osa 2
(gameinformer.com)

Arvosana: (PS3:lla)
10/10


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti