13. syyskuuta 2015

Batman: Arkham Unhinged osa 3

Arkham Unhinged-sarjan kolmas osa saapuu käsittelyyn! Tällä kertaa luvassa on hengensalpaava paketti Arkham-maailman tarinoita. On oikeudenistuntoa Two-Facen tapaan, Azraelin uhkarohkea saapuminen, Black Maskin junapako Arkham Citystä, Talian ja Bruce Waynen romanssi, Tygerien hyökkäys Batcaveen ja viimeisenä lopullinen armonisku Jokerilta, joka meinaa viedä Batmaninkin hengen.

1) Clown Court:
Joker joutuu Two-Facen johtaman oikeuden eteen. Oikeudenistuntoa saapuu todistamaan koko Arkham Cityn konnagalleria ja Joker saa puolustajakseen Harley Quinnin. He syyttävät Jokeria heidän oleskelustaan Arkham Cityssä, Arkham Asylumin tuhosta ja Titan-jupakasta.  Homma meinaa karata käsistä, kun ensin Bane nyysii todisteina toimivat Titan-kemikaalit. Ja sitten Batman saapuu paikalle...

2) Repentance
Azrael tulee pelastamaan tiukan paikan eteen joutuneet Arkham Cityn vartijat ja siviilit, kun lääkintäpisteenä toimivaan katedraaliin hyökätään. Roistojen yllättävä mielenkiinto johtuu turvapaikkaan sijoitetusta Arkham Cityn uusimmasta vangista, Quincy Sharpista. Sharp on ollut Arkham Cityä edeltäneen Arkham Asylumin johtaja ja luotsannut yhdessä Hugo Strangen kanssa myös Arkham Cityn perustamista. Nyt monet laitokseen joutuneet konnat päättävät purkaa vihansa häneen. Roistoista karskeimmasta päästä on Bane, joka ottaa yhteen Azraelin kanssa.

3) Eviction notice
Black Maskin vaiheita taustoittava tarina kertoo kuinka Black Mask päätyi käyttämään rautaista naamiotansa. Black Mask joutuu myös nenäkkäin Arkham Cityssä ensin Jokerin ja Harley Quinnin ja myöhemmin myös Penguinin kanssa. Loppujen lopuksi hän päätyy toteuttamaan pakosuunnitelmansa junan avulla (aivan kuten Arkham Cityn DLC:ssä) tarkoituksenaan paeta Arkham Citystä. Mutta rikollispomo saakin kesken kaiken niskaansa ensin Robinin ja Nightwingin ja lopulta myös Batmanin. Edessä on taas matka takaisin Arkham Cityyn.

4) Beloved
Batmanin ja Talian romanssia ruoditaan Beloved-tarinassa, jossa Batman tapaa ensi kertaa Ra's al Ghulin ja tämän tyttären Talian. Tarinan myötä selviää kuinka Batman ja Ra's joutuivat vastakkaisille puolille.

5) Uninvited Guests
Hugo Strange aloittaa hyökkäyksen sekä Batmanin että Bruce Waynen kotiin, Batcaveen ja Waynen kartanoon. Tyger-hyökkäystä ryhtyy torjumaan yksissä tuumin Robin, Nightwing ja Alfred.

6) End Game
Arkham Cityn tapahtumien jälkeen Joker joutuu krematorioon, mutta hänen viimeinen pilansa meinaa viedä Batmaninkin hengen. Joker on viimeisenä tekonaan ilmoittanut asentaneensa räjähteitä pitkin Arkham Cityn muureja tarkoituksenaan vapauttaa Arkhamin rikolliset Gotham Cityyn. Tapahtumien vyyhti pakottaa Batmanin palaamaan takaisin Arkham Asylumiin.

(adlibris.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti