5. syyskuuta 2015

Arkham Knight: Crimefighter Challenge Maps #2

Muutoksia suunnitelmiin
Tulinpa tuossa tänä aamuna huomanneeksi CabooseXBL:n Youtube-sivulta (kaveri on aikamoinen Arkham-uutisten kalastelija),että Batman: Arkham Knightin haastekarttojen toisen DLC-paketin yksityiskohdat olisivat valottumassa lisää. Ensimmäinen osa tähän pakettiinhan julkaistiin jo ensimmäinen syyskuuta ja se sisälsi karttoja Batmanille, Catwomanille, Nightwingille ja Robinille. Jatko-osan taas oli ,aikaisempien huhujen mukaan, määrä sisältää karttoja Jokerille, Harley Quinnille, Azraelille, Batgirlille ja Red Hoodille. Nyt kaikki on kuitenkin muuttunut, taas kerran.

Arkham Knightin DLC-vyyhti jatkuu!
(Batman: Arkham Knight, oma kuva)
Give me more, Gary Moore
Viimeisimmän tiedon mukaan Batman: Arkham Knight-pelin DLC-kohtaan on lisätty Crimefighter Challenge Maps #2, jonka olisi määrä ilmestyä myös syyskuun aikana. Toinen osa tulisi sisältämään uusia haastekarttoja Batmanille, Robinille, Catwomanille...ja tietenkin Batmobilelle? Batmobilen rooliin tässä DLC-paketissa palaan myöhemmin, kunhan ensin toivun tuulettamasta sitä että Batfamily saa kuin saakin lisää haastekarttoja.

Uusien Combat-karttojen veikkaan sisältävän Catwomanin ja Batmanin Dual Play-kartan, koska sitten kaikille liittolaisille on omat Dual Play-karttansa Batmanin kanssa. Toinen idea on että Catwoman tai Nightwing saavat omat Teen Titanmaisen loputtomaan taisteluun pohjautuvan kartan, kuten ensimmäisen Crimefighterin Robin. Toivottavasti paketista löytyisi tällä kertaa Predator-kohtaamisia myös muillekin kuin Batmanille. Erityisesti toivon edelleen sitä Dual Play Predatoria, koska se olisi päheä!

Tämän lisäksi kannattaa ottaa huomioon jännä kuriositeetti. CabooseXBL oli kaivanut toisesta lähteestä kuvia Crimefighter Challenge Map Pack 1#:sestä, jonka oli ollut määrä sisältää Batmobilen ratoja sekä Dual Play-kartta Robinille ja Nightwingille. Näitä karttojahan emme kuitenkaan koskaan saaneet valmiissa ykköspaketissa. Onko ne siis hyllytetty vai ovatko ne tulossa nyt kakkospakettiin? Mahdollisesti...

Lisäksi Caboose esitti videossaan varsin hyvän idean: Pääpelissä olevien AR-karttojen Tower Defense ja Combo Master tulisi olla pelattavia myös muilla Batmanin liittolaisilla. Hän siis ehdotti samaa ideaa minkä Rocksteady on jo toteuttanut Batmobilen kohdalla mahdollistaen eri Batmobileilla pelaamisen AR-kilparadoilla. Tämän perusteella idea olisikin siis toteuttamisen puolesta täysin mahdollinen sellaisenaan. DLC-karttoina ilmestyvät haastekartat tulisivat kuitenkin olemaan edelleen sidottuja tiettyihin hahmoihin. Ei mikään pöllömpi idea.

Crimefigher Challenge Pack #2 on nyt
virallisesti olemassa. (youtube.com)
Batmobilen lisääminen Crimefighter-pakettiin tuli melkoisena yllätyksenä, allekirjoittaneellekin. Ottaen huomioon että pääpelissä on jo kohtalainen letka karttoja Batmobilelle (ja siihen päälle vielä ilmestyvät Legendary Batmobile Themed Tracks-pakettien radat) sekä fanien ristiriitainen suhtautumisen Batmanin kaaraan niin on outoa kuulla että kilpa-ajoratoja tulisi vieläkin lisää. Todennäköisesti kyse onkin Drone-tankkien tuhoilusta Batmobilella. Olisiko jopa täysin mahdotonta olettaa että uusi Legendary Batmobile (Yön Ritarin Tumbler) olisi sittenkin kykenevä muuntumaan Battle-tilaan, koska Batmobilen karttojakin tullaan lisäämään? Tiedä häntä, mutta yksi on varma: Lisää sisältöä on peliin luvassa ja se on aina tervetullutta kun pelissä on näinkin hyvä pohja, jolle rakentaa.

Ja entäs tulevaisuudessa?
Arkham Knightin tulevaisuus lupaa varsin mukavaa DLC-savottaa, jos siis et ole siihen vielä kyllästynyt. Nightwing saa oman stoorinsa (GCPD Lockdown) syyskuussa, josta kuulemmekin varsin pian varmaan lisää. Samoin myös Tumblerin Legendary Batmobile Themed Tracks-paketti näkee päivänvalon syyskuun aikana. Sokerina pohjalla ovat todennäköisesti syyskuun loppuun sijoitetut Crimefighter Challenge Maps #2 ja Arkham Asylumin Batman-skini. Ei siis huono sato syyskuulle, vai mitä?

Lisäksi allekirjoittaneella on hyvä kutina että tulevaisuudessa tulemme näkemään kolmannenkin Crimefighter Challenge Mapsin, joka tulee sisältämään kakkososaan povatut kartat Jokerille, Harley Quinnille, Azraelille, Batgirlille ja Red Hoodille. Paketin julkistamisesta, saati päivämääröistä, ei ole kuitenkaan varmaa tietoa, joten vielä ei kannata alkaa toivoa liikoja. Tästä huolimatta esimerkiksi Jokerin kartan tiedostoja on löytynyt pelin PC-versiosta vahvistaen sen että paketti olisi olemassa. Katsotaan mitä tuleman pitää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti