12. joulukuuta 2016

Avopuoliso Pelailee: Kultapossu & Leo Leijona

Kultapossu & Leo Leijona
(oma kuva)
Ja taas tärähtää tuutin täydeltä tavaraa! Parempi puoliskoni erehtyi taannoin puhumaan ohi suunsa lapsuutensa pelituttavuudesta nimeltä Kultapossu ja Leo Leijona: Sateenkaarivarkaat. Kyseessä on Osuuspankin propagandapeli, CD-ROM muotoon taltioitu PC-lätty, vuosimallia nakit ja muussi. Ihme että koko kiekko edes toimii nykywindowsissa (eikä se ilman vippaskonsteja kyllä toiminutkaan!). Pelissä liikutaan virtuaalisesti pelilaudalla ja ratkotaan välillä eteen pompsahtavia pähkinöitä. Pankkipelin tavoitteena on, luonnollisesti, kääriä mahdollisimman paljon hynää sukanvarteen.

Vain Muutaman Kolikon Tähden

Torilla tavataan!
(oma kuva)
Tarinantynkänä toimii kehyskertomus jossa katalat harakat käyvät tyhjentämässä sateenkaaripadan kahisevasta. Näinpä meidän aloittevat säästöpäämme Kultapossu ja Leo "Aina Valmiina Kaikkeen" Leijona säntäävät apuun ja laittavat omat lanttinsa likoon sateenkaaripadan täyttämiseksi. Loput rahat narrataan takaisin harakoilta tukkijokilaisittain, labyrinteissa nuohoten tai tehden muhvelijuttuja matofarmi-kaupoissa.

Pelin vaikeustaso yllätti erityisesti nostalgialasit tiukasti otsalla olevan puolisoni, sillä pulmat ovat paikoitellen melko kiperiä. Myös jo etukäteen harmaita hiuksia herättänyt tukkimies-episodi osoittautui melkoiseksi kiirastuleksi. Pahimmat paikat tulivat kuitenkin eteen labyrintissa, josta ei meinannut päästä ulos elävänä laisinkaan! Ja mainittakoon että pelin alussa valitsimme vaikeustasoksi (Helpot pulmat/Kiperät pulmat) Helpot pulmat. Mutta kyllä tästä naurut irtosi ja 1 eurolla you can't go wrong!
Nyt tulloo rahhoo!
(oma kuva)


1 kommentti:

Jesus and Maria kirjoitti...

Mistä tämän pelin voisi ostaa?

Lähetä kommentti