18. joulukuuta 2016

Mobiilipelikatsaus: Millionaire Quiz


(Millionaire Quiz)
Ja jälleen lähtee laulu soimaan! Tässä sarjassa Valvomo esittelee ja arvottaa mobiilipelin (asteikolla 1-5). Tarkoituksena on tehdä läheisempää tuttavuutta mobiilipeleihin ja erotella kultajyväset sakan seasta. Ehdot listalle pääsemiseksi ovat:
- Pelin pitää olla Android-käyttikselle (tarkemmin Samsung Galaxy A3:lle sopiva)
- Pelin pitää olla ilmainen (tai Free-to-Play)

Mutta enemmittä löpisemättä otetaan eka otanta sisuksiin!

Millionaire Quiz

Haluatko mobiilimiljonääriksi? Nyt olisi saumaa, sillä tämä peli tuo Lasse Lehtisen (tai Jaajo Linnonmaan) ihan kotisohvallesi asti (tai vaikkapa dösäriin). Edessä on tuttu kyssäreitten taival, jossa millin pääpotti häämöttää hännillä. Matkallesi saat mukaan kolme vippaskonstia: 50-50:n, kaverille "kilautuksen" sekä kysy yleisöltä-kyvyn. Väärä vastaus lopettaa pelin laakista ja oikealla savotta jatkuu. Tällaisenaan miljonäärivisailu on perushyvää hubaa ja lisävivahteen peli saa kaveriporukassa, kun katsotaan kuka on porukan kovin visapää.

Ulkoasu on kuin suoraan TV-visasta!
(Millionaire Quiz)
Ulkoasu on selkeä ja formaatille uskollinen, peli rullaa ongelmitta (niin kuin toki kuuluukin) ja on nopsa käynnistää sekä pistää tauolle, ominaisuus jota hyvässä mobiilipelissä ei voi kyllin korostaa. Parhaat tulokset rankataan ja vaikeustasoakin voi vaihtaa. Tuplaplussat tulee siitä että kyttäilyn/kyräilyn hengessä tehtailtu metapeli Viisas & Vikkelä on jätetty pelistä pois. Ainoat negat tulee siitä että peli on vain jenkkilän kielellä eli härmäläisestä portista voi vain haaveilla. Niin eikä voittamiaan rahoja voi pitää, paha kyllä.

Arvosana:
4/5



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti