3. huhtikuuta 2016

Ostin sitten Wii U:n...

Neljäsataa hyvää syytä
Viime aikoina kantani Nintendon viimeisimpiin konsoleihin (Wii, 3DS ja Wii U) on ollut että en osta. Silti olen nyt ne kaikki ostanut! Ensin Wiin, joka yllätti positiivisesti ja sitten 3DS:n joka taas oli taattua Nintendo-laatua. Viimeisin hankintanani on kuitenkin uudenkarhea Premium-versio Wii U:sta, alle kolmen sadan euron.

Tämmöinen hirviö tuli sitten trokattua...
(shacknews.com)
Vinkeän konsolin lisäksi Pekan päälle tuli pinkkaan pelit: Super Mario 3D World ja aivan fantastinen Super Mario Maker. Lisäksi tuli tilattua samalla ennakkoon jo Wii U:n klassikkokastia: New Super Mario Bros. U- ja New Super Luigi-bundle, joka irtosi sekin uutena ihmeen halvalla. Koko komeus kustansi kaiken kaikkiaan nelisensataa Erkkiä sisältäen myös Classic Control-ohjaimen, näytönsuojan Gamepad-ohjaimelle, Classic Mario-Amiibon sekä Mario Makerin taidekirjan...eikä edes kaduta!  

(mariowiki.com)
Lisää hyvää tulossa
Tulevaisuus on taas täynnä kaikkea mukavaa eli pelitaivas on toivoa täynnä. Näyttääkin siltä että edessä on pelaajan peruskesä sisätiloissa verhot ikkunoiden edessä, jotta näkee pelata. Tulevina hankintoina siintävät edellä mainittu New Super Mario & Luigi-bundle sekä vielä kauempana halpuutettu Call of Duty: Black Ops III kausikortteineen, Telltalen batman peli ja uncharted 4.

Mutta jo hyllyssä makoilevatkin pelit saavat rakkautta osakseen! Star wars Battlefront jatkaa ilmaisen yksinpelisisällön julkistamista. Itse asiassa, tällä kertaa Battlefrontin tiimi on lupaillut faneillensa (Facebookissa ja Twitterissä) laajentavansa pelin Missions-tilan tarjontaa. Nykyiselläänhän Missions käsittää Training-, Battle- ja Survival-tilat. Se onko uusi sisältö tuttuun tapaan uusia survival-karttoja, joita on julkaistu tasaiseen tahtiin pitkin alkuvuotta vai paljon odotettu Instant Action-tila on mysteeri.

Fakta on kuitenkin että Dicen tiimi on kertonut perehtyneensä edeltäjänsä Pandemic Studiosin Battlefronttiin ja luvassa on ollut myönteisiä käänteitä. Lisäksi on väitetty että Battlefrontin Survíval-tilan botit ovat nauttineet älykkyysjuomaa Maaliskuun päivityksen myötä. Samaan aikaan pelin foorumeilla on raivonnut huutava Offline Multiplayer-tilojen vaatiminen aivan ilmestymisestä asti. Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Se selvinnee Dicen tiimin vetäjän mukaan lähitulevaisuudessa...Bottien ymppääminen on allekirjoittaneelle ratkaiseva tekijä siinä että pulitanko 50 euron Season Passin EA:n Battlefrontista. Tällä hetkellä kukkaronnyörit pysyvät kiinni.

Yksinpeli saa piristysruiskeen Battlefrontissa.
(playstationlifestyle.net)
Sokerina pohjalla odottaa Arkham Knightin mystinen Wayne Manor-Easter Egg. Tämä  4-25-nimellä kulkeva kuriositeetti lupailee jatkoa Batmanin seikkailuihin. Tällä kertaa Penguinilla näyttäisi olevan tarinassa iso rooli. Mutta onko kyseessä Arkham Knightin jatko-osa, Arkham Origins-esiosan jatko-osa vai Telltalen seikkailupohjainen Bat-peli? Jotkut ovat myös epäilleet että kyseessä olisi myös vanhojen Arkham-pelien remasterointi. Viimeinen mahdollisuus, jota epäilen kaikista vähiten, on että kyseinen Easter Egg on vain visuaalinen kunnianosoitus Batmanin rikoksenratkaisukyvyille, ilman sen kummempaa merkitystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti