4. huhtikuuta 2016

Batcave-valikko Batman-peliin!

Ajatusleikki 1.5
Oliko Batman: Arkham Knight mielestäsi täydellinen Bat-kokemus? Minulla on tarjota astetta parempi! Ota mukava asento, herkistä aistisi ja valmistaudu mahtiajatukseeni: Batman-peli, jossa on interaktiivinen Batcave-päävalikko. Tämä Batcave-valikko toimisi paitsi fanipalveluksena Bat-faneille, mutta myös astetta immersiivisempänä tapana päästä käsiksi pelin toimintoihin (samaan tapaan kuin esim. kulttipelissä Star Wars: Demolition, jossa päävalikkona toimi Jabba the Huttin palatsi). Päävalikon avulla pelaaja voisivat pienillä (ja yksinkertaisillakin) eleillä päästä entistä paremmin kiinni pelimaailman syövereihin ilman että pelintekijät joutuisivat aivan mielettömän työmäärän ääreen (esimerkiksi leventämään Gothamin katuja kuten Arkham Knightissa, jotta Batmobile mahtuisi liikkumaan Gothamissa). Ohessa esittelen Batcave-valikkoni, joka pomppaisi pelaajan silmille heti pelin alettua:
Interaktiivinen Batcave-päävalikko, Bat-fanin toiveuni.
(community.wbgames.com)

Showcase & Bio
Uutta asua vaihtamassa.
(gamefaqs.com)
Bio-valikkoa käytetään Batcaven Batcomputerilla, josta löytyisi tiedot pelin hahmoista ja heidän historiansa. Bat-pukukaappia esittävä Showcase on taas mielenkiintoisempi optio, sillä se tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa pelihahmon asua (, jota tehostettaisiin lyhyellä välivideolla, jossa hahmo vetäisi tamineet niskaan!). Paitsi pukua niin Showcase-tila antaisi myös mahdollisuuden vaihtaa pelihahmoa (Batman, Robin, Nightwing, Catwoman ja ehkä Batgirl?) sekä Batmobilea, jolloin uusi Batmobile nousee lattiasta esiin parhaaseen Bat-tyyliin. Aivan älyttömän päheetä!

AR-Training
AR-Training on harjoittelusimulaattori, josta eri Bat-perheenjäsenet voivat loikata AR-haastekarttoihin. Ensin valitaan hahmo ja sitten haastekartta Predator- ja Combat-vaihtoehdoista. Tuttua huttua.

Tutorial
Batcavesta löytyisi myös Arkham-sarjaan aiemmin tutustumattomille Tutoriaali-osio, jossa Alfred (kukapa muukaan!) perehdyttää pelaajan Batmanin monipuoliseen Combat-, Predator- ja Gadget-arsenaaliin opettavaisten AR-tutoriaalien avulla. Lisää särmää uuden opiskeluun toisi Alfredin tyylille uskolliset nasevat kommentit ja kuiva Brittihuumori.

Free Roam
Viimeisimpänä mutta merkittävimpänä bonuksena olisi mahdollisuus tutkia Batcavea vapaasti Free Roam-tilassa. Tämä tila voisi aueta esim. pääpelin läpäisyn jälkeen. Siten pelaajalla olisi mahdollista löytää luolaan kätketyt Easter Eggsit. Luolasta voisi myös kaasuttaa pelihahmollaan pois Free Roamaamaan Gotham Cityyn, jossa olisi Spiderman 2-pelin tapaan tapahtuvia uusiutuvia satunnaisrikoksia.

Gotham's Most Wanted & Play
Aika pelata!
(daves3d.com)
Lisäksi lepakkoluolasta voisi löytyä Gotham's Most Wanted-seinä. jossa on liuta ratkaisemattomia juttuja ja rikoksia eli suomeksi sanottuna sivutehtävät sekä DLC-Story Packit (ns. Arkham Episodit). Lopulta kun haluat palata päätarinan pariin Batman hyppää Batmobileen ja näet välivideon, jonka siivittämänä ajetaan raivoisasti Gothamiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti