11. huhtikuuta 2016

Hankintoja, hankintoja...

Viime aikoina Valvomolaisen (videopeli)kokoelma on saanut taas uutta lihaa luidensa ympärille. Pelien ohella kokoelman kylkeen on tarttunut myös muuta tilbehööriä. Osa materiaalista on tullut jopa ihan ilmaisena, mikä on aina plussaa. Kaiken kaikkiaan kyseessä on varsin tiukka paketti, joten käydään käsiksi!

Pelilehdet
Jostain kumman syystä olen saanut käsiini hiljattain leegion kirjastoon dumpattuja vanhoja pelilehtiä. Niiden joukosta löytyi sekä Pelit- että Pelaaja-lehtiä, viime vuoden malleina tai vanhempia. Tosin pesunkestävänä retroilijana vanhemmat lehdet ovat ainoastaan positiivinen asia! Niitä lukiessa onkin kiva bongailla huippupelejä, joiden hinnat laahaavat nettikaupoissa jo pohjamutia. Lehdet irtosivat yhtä lukuunottamatta ilmaiseksi, siitä maksoin 50 senttiä.

Kirjastosta dyykatut historiikit pelisarjoista:
Witcher, Metal Gear Solid ja Guitar Hero (Oma kuva)
Ja jos tässä ei ollut vielä tarpeeksi saalista, niin tulipa lehtien mukana vielä kolme pelihistorikkiakin. Kyseessä on Pelaaja-lehtien mukana ilmestyneistä liitteistä, joissa esitellään Metal Gear Solid-, Guitar Hero- ja Witcher-pelisarjojen vivahteikas historia. Nämä ohukaiset bookletit tarjoilevat värikkäitä kuvia, taustatietoja pelihahmoista, pelisarjan peleistä sekä niiden kehityksestä. Tai ihan muuten vaan kivaa triviaa. Ottaen huomioon piskuisen kokonsa niihin on panostettu yllättävän paljon. Eivätkä ne maksaneet pennin kutilaa!


Batman-sarjikset
No, kaikki ei sentään voi olla ilmaista. Viron reissultani sekä paikallisesta Fantasiapelit-liikkeestä tuli hankittua seuraavat englanninkieliset Batman-sarjakuvat: Court of Owls osat 1 ja 2, Batman: Arkham Knight vol. 2 sekä Batman: Arkham Knight Genesis. Kaiken kaikkiaan pinkalle tuli hintaa semmoiset rouheat 80e mutta toistaiseksi paketti on myös ollut hintansa väärti. Court of Owls-sarja on ehdottomasti yksi kovimpia Batman-sarjiksia mitä olen lukenut ja Arkham Knight-hahmon taustoja valottava sarjis (Genesis) vakuutti sekin liittäen hahmon entistä tiiviimmäksi osaksi Arkham-pelisarjaa ja sen hahmoja. Erityisesti Arkham Unhinged sekä Arkham Knight-sarjiksia onkin helppo suositella Arkham-pelien ystäville!

Pelit
Ja onhan niitä pelejäkin hankittu. Pakasta löytyy parilla kympillä nettihuutokaupasta louhittu Metal Slug 7 Nintendo DS-käsikonsolille. Peli rullaa ja hyrrää tutun rautaiseen metal sluggimaiseen tapaansa, mutta on astetta käsikonsoliystävällisempi. Lisäksi paketista löytyy vaikeustason sekä tehtävän valintamahdollisuudet sekä ylimääräisiä harjoitustehtäviä.

Huuto.netin aarreaitasta tarttui mukaan myös toinen pikavoitto. 27 Erkillä irtosi tuplapotti: Call of Duty: Black Ops III sekä Destiny PS4:lle. Black Ops III onkin ehtinyt jo pyörimään jonkin aikaa PS4:sen dekissä ja suunnitelmissa olisi ostaa myös pelin Season Passi, kunhan hinta laskee ja Season Passin lopullinen sisältö paljastuu. Destinyn kohtalo on taas bumerangi. Tarkoitus olisi vaihtaa peli johonkin toiseen, itse kun en nettipelaamiselle ole lämmennyt. Timanttisen kokonaisuuden kuorruttaa pelien virheetön kunto, ainoana kauneusvirheenä Black Opsin Nuk3town DLC-koodi oli käytetty.

Hinta-arvio:
Nopeasti laskin tuotteiden arvoksi n. 180-190 euroa. Laskin lehtien hinnat -40% alennuksella, koska olivat iäkkäitä (Batman-lehtien hintaan en koskenut koska olivat uusia), liitteistä en veloittanut ekstraa, pelit -20% koska olivat käytettyjä uusien hinnasta sekä vähensin 5 euroa Black Opsin hinnasta, koska koodi puuttui. Entä paljonko koko pinkalle tuli todellisuudessa hintaa? Lasketaanpa:

Pelit-lehdet x5 0e
Pelaaja-lehti x3 0e
Pelaaja-liitteet x3 0e

Court of Owls pt. 1 15,99e
Court of Owls pt. 2 15,99e
Batman: Arkham Knight vol. 2 + Batman: Arkham Knight Genesis 51,60e

Call of Duty: Black Ops III PS4 + Destiny PS4 27e
Metal Slug 7 DS 20e

Yht. 130,58e
=> Voittoa siis syntyi n. 50 euroa!
Kaikki tämä 130 euroa! (oma kuva)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti