9. maaliskuuta 2016

Battlefront: Outer Rim DLC

Star Wars: Battlefront saa Maaliskuussa ensimmäisen Season Passin piiriin kuuluvan maksullisen lisäosan. Outer Rim-nimellä kulkeva lisäpaketti sisältää kaikenlaista pientä, uutta lisätauhkaa. Tärkeimpänä uudistuksena pelaajia hemmotellaan neljällä uudella kartalla ja kahdella uudella sankarilla. Lisäksi lisäristä löytyy uusia aseita, Star Cards-käsiä sekä uusi pelitila: Extraction.
Sullust-planeetta saa lisää karttoja uudessa DLC:ssä.
(gottabemobile.com)
B-Luokan Heerokset
Outer Rimin sisältämistä kahdesta sankarista (Impeurimin kätyri Greedo ja Kapinallisten apuri Nien Nunb) on ehtinyt nousta jo melkoinen kohu fanien keskuudessa. Hahmojen "ikonista sankariasemaa" on kyseenalaistettu, omasta mielestäni ihan syystä. Season Passin neljästä sankarista on nimittäin kaksi paikkaa nyt pyhitetty Greedon ja Nienin kaltaisille B-luokan taustahahmoille. Tämä tarkoittaa siis sitä että alkuperäisen trilogian "todellisista" sankareista (Obi-Wan Kenobi, Chewbacka, Bossk, Yoda ja Lando) kaikkia ei tulla mitenkään näkemään Season Passissa. Jotkut fanit ovat epäilleet että osa näistä sankareista tulisi pelaajien tarjolle ilmaisissa "Free Content"-patcheissä. No, aika näyttää...

Greedon kyvyistä ei ole pukahdettu mitään varmaa, mutta näyttäisi siltä että Greedolla on jokin "Shoot First"-kyky. Nien Nunbista taas ollaan ilmeisesti leipomassa tarkka-ampujasankaria. Tämän lisäksi on vihjailtu että Nunbilla voisi olla jotakin lentämiseen liittyviä ominaisuuksia jos hänet valitsee pilootiksi Fighter Squadron-tilassa. Kaikki tämä on kuitenkin vain pelkkää hakuammuntaa, koska pelin foorumien moderaattori ei ole asiaa sen kummemmin kieltänyt kuin vahvistanutkaan. Asia selvinnee siis vasta todenteolla kun Outer Rim ilmestyy.

Outer Rimin Jabba's Palace-kartta
(screenrant.com)
Sitä Samaa, Mutta Eri Kansissa...
Outer Rimin karttatarjonta ei sisällä mitään uutta ja ihmeellistä, vaan enemminkin se tarjoilee sarjan faneille lisää pelattavaa. Niukkasisältöisen pääpelin vastapainoksi lisäkartat ovatkin toivottavia! Uusia planeettoja ei kuitenkaan ole luvassa, vaan uudet kartat sijoittuvat Tatooine-planeetan Jabba the Hutt-rikospomon palatsiin sekä Sullustin tulenkatkuisiin tehdasmaisemiin. Vaikka kartoissa onkin eittämättä ytyä ja näköä niin niiden todellinen sisältö on vielä täysi kysymysmerkki. Battlefrontin foorumeilla on kuitenkin annettu ymmärtää että yksi kartta tulisi sisältämään myös Jabban palatsin sisätiloihin suuntautuvaa mäiskettä, mikä eroaa melkoisesti avoimeen ulkoilmamaastoon suunnatusta Battlefronttauksesta. Hieno juttu!

Sankarien ja karttojen lisäksi Outer Rimin myötä peliin tulee myös muuta mukavaa. Ehkä suurin uudistus on uusi pelimuoto: Extraction. Siinä Kapinalliset joukot yrittävät kuljettaa kallisarvoista lastia Impeurimin joukkojen ohitse kuljetusalukseen. Muita uudistuksia ovat uudet aseet: Relby V-10, DT-12 sekä Star Cardsit Scatter Gun, Dioxis Grenade ja Adrenaline Stim. Toivottavasti nämä uutuudet ovat myös yksinpelaajien käytettävissä, ainakin uudet aseet.

Hankitko SINÄ sen?
Olen vielä kahden vaiheilla sen suhteen että hankinko Outer Rimin, sillä mitään ei ole mainittu DLC:n yksinpelimahdollisuuksista. Fakta on kuitenkin se että olen tunnettu siitä että tykkään monipeliräiskinnöistä (Battlefield, Call of Dutyt, Battlefrontit, Halo) mutta en itse moninpelaa, vaan tykkään räiskiä botteja tai kampanjan kelmejä vastaan. Outer Rimin kohtalo määräytynee siis omalla kohdallani sen tarjoaman yksinpeliannin mukaan sekä sen mukaan miten pelaajayhteisö reagoi Battlefrontin lisäriin. Nyt onkin siis loistava aika pitää korvat höröllä ja kuunnella miten viidakkorumpu raikaa!

Outer Rim-lisäystä ennen pelaajat pääsevät kuitenkin nauttimaan, nyt ilmestyneestä, kaikille ilmaisesta lisäristä. Se lisää Endorin planeetalla uuden moninpelikartan sekä uuden Survival-kartan yksinpelaajille: Tatooinen Rebel Depotin. Itse odotinkin juuri Rebel Depotin vuoksi Maaliskuun Patchia enemmän kuin itse Outer Rimiä. Ja hieno mappihan se oli, vaikkakin vähän helpon puoleinen! Ja mikäli hiljattain laukaistua traileria: "Get Back to the Battle" on uskominen niin ilmaista lisäsisältöä tulee ropisemaan jatkossakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti