25. marraskuuta 2015

Arkham knight: Crimefighter #4 & AE AR-Maps #4

Haastekarttojen määrä kasvaa jälleen Arkham Knightissa! Tällä kertaa osansa saavat Robin, Catwoman, Azrael ja Batman. Lisäksi pakkaan on lyöty mukaan Robinin ja Nightwingin DualPlay-kartta eli toimintaa on taas luvassa tuutin täydeltä! Ennen kaikkea hiottu ja tasaisen hyvä laatu sekä tunnelma jaksaa miellyttää kartoissa! Eikä kannata unohtaa Arkham Episodeihin pohjautuvia haastekarttoja, jotka tulen käsittelemään lopuksi.

Tuttuun tyyliin käyn kartat läpi yksitellen sanoen sanan pari jokaisesta ja sitten annan arvosanan koko potista.

Combat:
- Quarantine
Robinin combat-kartta sijoittuu Ace Chemicalsin alemmalle tasolle. Varsin yksinkertainen suunnittelu tarjoilee peruscombat-kartan.

- Wild Cat
Catwomanin kartassa seikkaillaan Panessa Studiosin Wild Westin teemoissa. Tässä aikarajoisessa haasteessa aikaa saa lisää kun pyyhkii vihuilla lattiaa. Toimii, ja vieläpä paremmin kuin Guardians.

- Clockwork
Oraclen Clocktowerin intiimi tila joutuu hyökkäyksen kohteeksi. Batmanille suunnattu kartta on klaustrofobinen ja tiukka paketti.

Predator:
- High Flyers
Robinin ja Nightwingin DualPlay-predator sijoittuu Staggin toiseen ilma-alukseen. Kovasti ensimmäisen Stagg-aluksen kaltainen kokonaisuus, mutta DualPlay tuo oman vivahteen kokonaisuuteen.

- Divine Intervention 
Azrael saa ensimmäisen hänelle suunnatun Predator-kartan, joka sijoittuu Penguinin asekätkön luokse. Yksinkertaista ja rouheaa toimintaa. Tykkään!

- Credit Crunch
Robinin pankkiryöstökartta on tuttu ja turvallinen, mutta toimiva.
AR-karttojen määrä kasvaa silmissä! (gamesradar.com)

Ja sitten vielä Arkham Episodeihin pohjautuvat AR-kartat:

GCPD Lockdown:
- Jailbreak:
Hieno moniulotteinen ja -kerroksinen, haastava Predator.
- Shark Bite:
Perusmuheva Combat Penguinin Bludhavenin kätkössä.

Catwoman's Revenge:
- Toy Soldiers:
Predator-taso, joka sijoittuu Riddlerin lelukauppaan. Vähän astetta erikoisempi lähestyminen Predatoriin, koska se on tehty Catwomanin ehdoilla.
- Destruction Line:
Riddlerin robottitehtaan Combat-kartta saa enemmän lisähaastetta erä erältä, kun pinkkaan pistetään sähköistetyt seinät ja laser-säteitä.

A Flip of a coin:
- Scales of Justice: Two-Facen päämajaan sijoittuva kohtuullisen kookas Combat tuo mieleen Arkham Cityn Iceberg Loungen, hyvässä mielessä.
- Trash Disposal: Sentry-tykeillä kuorrutettu monikerroksinen Predator pistää pelaajan etenemään kieli keskellä suuta.

(Crimefighter Challenge Maps #4)

Arvosana: (PS4:llä)

9/10

Arkham Knight Photo-mode Osa 5

Arkham Knightin Photo-mode on aivan mielettömän koukuttava ominaisuus! Mahdollisuus ottaa still-kuvia pelistä melkein milloin tahansa on aivan mahtava ominaisuus. Kun pakettiin lyödään mukaan lukuisat skinit, AR-kartat kilparatoineen, tarina-DLC:t ja avoin Gotham City niin Bat-fani on koukussa! Tässä taas uusi satsi allekirjoittaneen otoksia:

(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)

(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)

Gothamin sivukatu
(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)

Loopissa mennään!
(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)

Riddlerbots? Not a chance!
(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)

1989-Batpuku on vaan niin päheä!
(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)

(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)

Dynamic Duo!
(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)

(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)

(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)

Arkham Knight: Joulukuun DLC:t julki

CabooseXBL:n Youtube-sivulta paljastui että Arkham Knightin Joulukuun DLC:t ovat tulleet faniyhteisön tietoisuuteen. Odotettavissa on jälleen aikamoista rymistelyä! Viimeinen Crimefighter Challenge Map (eli osa #5) tulee sisältämään kartat seuraaville hahmoille: Nightwing, Robin & Batman, Azrael, Harley Quinn, Batman sekä yhden (kilpa?)radan Batmobilelle. Muuta emme sitten karttojen sisällöstä tiedäkään, sillä jopa niiden nimet on jätetty salaisuudeksi.

Joulukuun DLC:t on nyt paljastettu!
(youtube.com)
Lisäksi saamme pääpelin tarinaan neljä uutta sivutehtävää Season of Infamyn muodossa sekä Arkham Asylumin Batmobilen. Ehkä kuitenkin kaikista mielenkiintoisin kuriositeetti on
"Rocksteady themed Batmobile"-skini, mitä se sitten käytännössä tarkoittaakaan. Auto on kuitenkin käytettävissä pelin tarinan alusta loppuun eli sitä ei koske tyypilliset Batmobile-skinien rajoitukset, kivat sille.


Ja viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, saimme ensimmäisen vilkaisun tulevasta Yön Ritari-skinistä Batmanille ja täytyy sanoa että tosi upealta näyttää! Vaikka skini onkin totuuden nimissä melko samanlainen kuin Arkham Originsin (, minkä oli tarkoitus korvata kyseinen skini). Niin tai näin niin skini sopii peevelin hyvin Tumbler-auton kanssa!

Linkki videoon löytyy alta:
https://www.youtube.com/watch?v=Cyu5Zic0wP4

24. marraskuuta 2015

Arkham Knight: Aivan mahtavaa!

Upgrades, huh?
Uuden päivityksen myötä Arkham Knight on totisesti noustanut uudelleenpeluuarvoaan ja pelastanut kasvonsa! Eilen sain ladattua uuden hahmonvalintapäivityksen Predator-tilaan ja aikaisemmin saimme ilmaisen Combat-päivityksen samasta asiasta. Nyt siis hahmonvalinta on mahdollista kaikissa paitsi DualPlay-kartoissa. Aivan upeaa, Rocksteady!

Lisäksi allekirjoittaneella lataa mahti-DLC-paketti parasta aikaa taustalla PS4:sen kovalevylle. Tämä paketti sisältää Marraskuun DLC:n kokonaisuudessaan eli 12 AR-karttaa, Riddler-mobilen, Robin-mobilen + Robin-skinin, BvS-skinit Batmanille ja autolle + 2 kilparataa sekä tarinasisällöt Catwomanille ja Robinille. Mukana on varmaan muutakin mitä en nyt tärinöissäni muista. Lienee siis turha sanoa että tekemistä riittää vähäksi aikaa! Ja syytä onkin sillä Joulukuun DLC:t putoavat myös kaikki kerralla eli tod. näk. kuun lopussa vasta. Lisä-nyanssina mainittakoon että PSN-storesta (ja varmaan myös Xboxin vastaavasta) on nyt saatavilla ILMAISET Arkham Knight-pelin Avatar-hahmot. Itse kävin heti imuttamassa Robinin!

January Community Challenge Pack Maps
No niin! Nyt tämäkin arvuuttelu on ratkennut, kun WBGamesin foorumit paljastivat Tammikuussa ilmestyvät (fanien äänestämät) AR-kartat, jotka pohjautuvat vanhoihin Arkham-Peleihin. Alle tulen listaamaan lopullisen listan hyväkkäistä:
Ensimmäinen kuva tulevasta Wayne Manor-kartasta AK:ssa!
(community.wbgames.com)
Predator:
- Wayne Manor, Main Hall (AC)
- Batcave (AC)
- Sonatorium, Med. Facility (AA)
- Endless Knight (uusi, aiemmin julkaisematon, loputon Predator-kartta!)

Combat:
- Monarch Theatre (AC)
- Crime Alley (AK-versio)
- Iceberg Lounge (AC)



Eli kuten huomaamme niin kuuden kartan sijaan saimmekin yllättävät SEITSEMÄN. Olkoonkin että monet kartat jotka saivat faneilta ääniä (Top of the World, Wayne Manor Armory, Joker's Carnival, Scarecrow's Nightmare) jäivät pois. Oli syy sitten tekninen tai muuten vain tuotannollisesti harkittu niin kyllähän se korventaa, kun muistaa miten mahtavia kartat olivat sekä niiden potentiaalin. Mutta totuuden nimissä Communityn kartat ovat todella mielenkiintoisia ja hyvällä maulla valittuja, joten ei voi kuin olla tyytyväinen yhdestä ylimääräisestä (ilmaisesta) karttapaketista! Ja Tammikuussahan koko kauneus tulee ilmoille...siihen asti:

Be
The
Batman

22. marraskuuta 2015

Arkham Knight Photo-mode Osa 4



SISÄLTÄÄ SPOILEREITA!
Tällä kertaa Photo-moden osiossa esitellään Batgirlin A Matter of Family-DLC:n parhaita paloja. Luvassa on Batgirlin ja Robinin munakasta DualPlay-toimintaa Jokerin ja Harley Quinnin kätyreitä vastaan. Ja on lisärin sisällön laadusta mitä mieltä tahansa niin Photo-mode tuo parhaat puolet esiin siitäkin!
(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)
(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)
(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)



Be the Boy-Wonder!
(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)

Harley saa kyytiä DualPlay-duolta.
(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)

(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)

(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)

Myös Joker saa osansa DLC:ssä!
(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)

(Oma kuva, Batman: Arkham Knight Photo-mode)




12. marraskuuta 2015

Arkham Knight: Marraskuun DLC:n julkaisupäivä

Ja nyt tiedämme vihdoinkin Marraskuun DLC:n julkaisupäivän, kiitos WBGames Communityn foorumin eräs adminin. 12 pitkää päivää odotusta jäljellä ennen mahti-DLC:tä! 'Nuff said.

Pakettiinhan kuuluu seuraavat sisällöt:
- Robin's Story Pack: A Flip of a Coin
- Catwoman's Story Pack: Catwoman's Revenge
- Riddler's Batmobile
- Crimefighters Challenge Maps #4
- Tim Drake's Robin skin & Robin Batmobile
- Wayne Tech Track Pack
- AR-Predatorin hahmonvalintapäivitys
- Batman vs Superman Batman-skin & Batmobile skin
- Uusia AR-karttoja, jotka perustuvat Arkham Episodeihin (Robinin, Nightwingin ja Catwomanin). Eli kaiken kaikkiaan 12 uutta AR-karttaa (, jos Crimefighter lasketaan mukaan)!
(community.wbgames.com)

11. marraskuuta 2015

Arkham Knight: DLC-uutisia

Pelinkehityksestä vastaavan Rocksteady Studiosin vetäjä Sefton Hill ilmoitti Twitter-sivuillaan että Batman: Arkham Knightin Marras- ja Joulukuun DLC-paketit tulevat ilmestymään kummatkin yhtenä könttänä. Tarkoittaen sitä että voimme odottaa Marraskuun DLC-rykäystä joko 17.11. ja 18.11. tai 24.11. ja 25.11. , jolloin Playstation Network päivittyy ja uudet lisärit yleensä julkaistaan. Joulukuun DLC:n vastaavat päivät ovat 1.12.-2.12. , 8.12-9.12 , 15.12.-16.12. 22.12.-23.12 sekä 29.12.-30.12.

Marraskuun DLC:t ovat korkeintaan kahden viikon
päässä! (youtube.com)
Itse olisin pitänyt enemmän siitä että DLC:t olisi ripoteltu pitkin kuukautta tuttuun malliin, mutta turha marista kun Arkham Knightin Marraskuun DLC-vyöry on korkeintaan kahden viikon päässä! Ainoa asia mikä on varma: Luvassa on kiitettävän kokoiset DLC-lataussulkeiset.

5. marraskuuta 2015

Arkham Knight: 1960's Batmobile DLC

Atomic batteries to power, turbines to speed
Lokakuun lopussa ilmestynyt DLC-paketti tarjoilee pelaajille kosolti 60-luvun Batmanin huumaa! Aloitetaan vaikka uudesta Batmobilesta. 60-luvun Batmobile on aivan mahtava nostalgiatrippi ja osa vitsistä on päästä ajamaan tällä pimpparinkiä pitkin Gothamin katuja. Tämä edellyttää (tietysti) sitä että olet tyhjentänyt kaupungin Drone-tankeista, koska DLC-Batmobileissa ei ole edelleenkään Battle-tilaa. Lisäksi pakettiin tulee kaksi kilparataa ja skinit Robinille sekä Catwomanille.

Kultainen kuuskytluku

Uuden Batmobilen lisäksi DLC:hen kuuluu myös kaksi teemarataa: Batcave Set & Penguin's Dockyard. Radat on kasattu veikeästi kuvauslavasteista ja on mukava että saamme peliin vihdoin myös päiväsaikaan sijoittuvia ratoja. Ratoihin on myös jemattu kiitettävästi yksityiskohtia, joita 60-luvun Bat-fanit osaavat arvostaa. Esim. Batcave-rata alkaa Lepakkoluolasta ja sinkoaa pelaajan Gothamin esikaupunkialueen hiekkaisille teille. Penguin's Dockyardissa taas löytyy enemmänkin viittauksia 1966-vuoden Batman-leffaan. Lavasteista löytyy mm. Batcopter ja Penguinin sukellusvene.

Tunnelma radoissa on just eikä melkein. Kelloa vastaan tapahtuvaa kisailua voi harrastaa joko yhden tai kolmen kierroksen rykäyksinä ja taustalla pauhaa trippimäinen remixi alkuperäisen TV-sarjan introsta. Henkilökohtaisesti annan lisäpisteen siitä että paketin ratoihin ei sisälly henkeä (ja painovoimaa) uhmaavia kuolemansilmukoita, joissa ajetaan pitkin seiniä ja kattoa. Näitä taidonnäytteitä kun on vielä perinteisesti höystetty sellaisilla surmanloukuilla että pienikin virhe johtaa äkkikuolemaan (ja kohdallani myös radan ryssimiseen).

60-luvun kaara on ajotuntumansa puolesta miellyttävästi hiukan raskaampi ja ennen kaikkea isompi kuin Arkham-serkku. Pelkästään tämä ja sen veikeä ulkoasu kannustavat pelaajaa koluamaan vanhatkin kilparadat uudella mobiilillansa, vaikka sen sadannen kerran.
Kuuskytluku on tullut jäädäkseen Arkham-maailmaan!
(foxforcefivenews.com)
Holy Skin Pack, Batman!
60-luvun teemaa myötäillen paketissa tulevat mukana Burt Wardin Robin- ja Julie Newmarin Catwoman-skinit 60-luvun Batman-sarjasta. Kummatkin skinit näyttää mahtavilta! Nyt kun nämä yhdistetään Adam Westin Batman-skiniin (, joka kieltämättä näytti kyllä kivemmalta Arkham: Originsissa) niin kasassa on melko täydellinen 60's Batman-elämys. Ainoa miinus on se että DLC-skineistä putosi viime hetkellä Batgirlin 60-luvun skini, joka olisi ollut olennainen osa Terrific Trion kasaamista varten. No, näinkin paketti on varsin messevä ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Arvostelu:
9/10

2. marraskuuta 2015

Arkham Knight: Community Challenge Map Pack

Sinä Päätät!
Batman: Arkham Knight-peliin tulee ilmestymään Tammikuussa ILMAINEN AR-karttapaketti ja sen sisältö alkaa pikku hiljaa hahmottua. Aikaisemmin epäilin tämän paketin olevan Joulukuun TBC-nimeä (to be concluded?) kantava Crimefighter challenge map-paketti, mutta ei. Tammikuun paketti tulee olemaan omansa ja sisältämään vanhoja, tuttuja haastekarttoja entisistä Arkham-peleistä. WBgames communityn keskustelufoorumeilla voi käydä ilmaisemassa oman mielipiteensä tulevista kartoista ja tutkimassa että mitkä kartat olisivat menossa läpi.

Omassa listassani yritin korostaa sellaisia asioita, jotka mielestäni puuttuivat pääpelistä tai joita olisin halunnut nähdä AR-kartoissa. Arkham Cityn tunnelmalliset Wayne Manor-tasot osuivat tähän sapluunaan kuin nakutetut! Lisäksi listasin Batcaven Predatorin, vaikka se ei omasta mielestäni  kaikista paras kartta ollutkaan. Mutta saisimmepahan peliin Batcaven, vaikka vain AR-kartan muodossa! Scarecrown Nightmare taas on taso, josta olin yllättynyt että se ei pääpelin AR-karttoihin kuulunut, eli toteutetaan se nyt. John Noblen hienoja Scarecrow-puheita voi napsia pääpelin ympäri Gothamia kaikuvista kuulutuksista ja Scarecrow's Nightmare-Batmobile tasoista.

Karttoja olisi näillä näkymin tulossa kuusi ja ne tulevat pohjautumaan peleihin Arkham Asylum ja Arkham City. Arkham Origins ja Blackgate tullaan siis ohittamaan jälleen tällä akselilla, mikä on osittain sääli sillä Originsista löytyisi myös monia hyviä haastekarttoja (esim. 100 vs. 1 ja mielestäni ehkä parhaimmat Predator-kohtaamiset). Jäädään innolla katsomaan mitkä kuusi karttaa menevät läpi!
Vanhat Challenge Mapsit tekevät paluun Tammikuussa!
(justpushstart.com)
Oma toivelistani oli seuraava:
(tummensin sellaiset kartat jotka ovat saaneet foorumeilla jo paljon ääniä ja ovat näin ollen tod. näk. menossa läpi)

Predator:
Batcave AC
Wayne Manor AC
Top of the world AC

Combat:
Survival of the Fittest AC
Wayne Manor AC
Scarecrow's Nightmare (John Noblen Scarecrow:lla) AA