14. toukokuuta 2015

"The People of Gotham need you..."

Vielä kuukausi ja 9 päivää. Puhun siis tietysti odotetusta pelistä, jota on siirretty, viivytetty ja venttailtu kuin kuuta nousevaa. Nyt on viimeiset hetket käsillä ja toivo on suuri että Batman Arkham Knight kypsyisi somasti vielä hetkoisen hiilloksessa ja ilmestyisi valmiina. Kunhan vaan ei alkaisi armoton päivitysrumba heti kun isken kiekon PS4 konsoliini.

Laskettu aikahan olisi viimeisimmän tiedon mukaan 23.6.2015 eli melkein täyden vuoden alkuperäistä julkaisua myöhemmin. En jaksa myöhästymisestä enää napista tässä kohtaa niin hirveästi, koska h-hetki on jo niin lähellä. Päinvastoin, faneja on lämmitelty runsaalla trailerien armadalla, jossa on vyörytetty silmille Arkham Knightin uudistuksia ja ominaisuuksia. Allekirjoittanutta on eniten kiinnostanut Dual Play-ominaisuus, Batmobile kokonaisuudessaan, eri Batmanin asut sekä tietysti ne muut pelattavat hahmot. Tarkoin on myös varjeltu pelin tarinaa, josta ei ole paljoa hiiskuttu koko odotusaikana, vaan on ennemminkin hinkattu uudelleen samoja kohtauksia ja välinäytöksiä. Parempi näin.

Peliin on puskettu rautaa ja rakkautta kaksinkäsin kaltaiselleni Batman-fanille ja tähän mennessä on varmistettu pelattaviksi hahmoiksi jo Harley Quinn, Red Hood, Batgirl, Catwoman, Robin, Nightwing ja tietysti Batman. PSN-(oppi)rahat on jo maksettu ja olen henkisesti valmis pulittamaan ryökälesumman season passista (40e) saadakseni täyden sisällön käsiini jo jouluun mennessä. Varmasti tulossa on myös n. vuoden päästä täysiverinen Complete-GameOfYear-SuperDuper-pakkaus, joka sisältää koko roskan, jota suosittelen allekirjoittanutta viisaammille. Nämä ovat kuitenkin tunneasioita, joita ei voi aina järjellä perustella.

Kyseessä on varmasti yksi nykyisen konsolisukupolven merkkipilareista ja itselleni yksi isoimmista syistä PS4-konsolin alkuperäiseen hankintaan. Laitteet on lämpeämässä, ohjaimet latingissa ja PSN-tili ladattu tappiin. Arkham Knight, odotamme sinua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti