10. syyskuuta 2016

Playing the Waiting Game pt. 2

Horisontissa siintäisi taas toinen toistaan houkuttavampia pelihankintoja. Täysin varmaa ei ole että hankinko näistä kaikkia, tai itse asiassa edes yhtäkään näistä. Alle olen kuitenkin ruotinut listaa lähitulevaisuuden (ja vähän kauemmankin tulevaisuuden) julkaisuista, joita itse pidän silmällä:

Lisäsisällön kanssa on kukkaron nyörit tiukoilla.
(forbes.com)
DLC:t Call of Duty: Black Ops 3 & Witcher 3: Wild Hunt Season Pass
Kun tämän pelin Season Pass ilmestyy alennusmyynteihin niin Valvomolainen singahtaa haukkana kiinni! Passin anti ei ole 100% vakuuttanut kierrätyksensä ansiosta, mutta kun hinta pompsahtaa kolmen kybäsen tietämille niin johan alkaa paukkua! Samat pöhinät pätee myös Witcher 3:sen Season Passiin, joka sekin on suurennoslasin alla. Vaikka siinä on sisältöä varmasti riittämiin niin aikaa on odottaa, kiitos massiivisen pääpelin.

Metal Gear Solid V: Definitive Experience
MGS-sarja on ollut aina lähellä sydäntäni. Ground Zeroes-prologi ja osa numero viisi ovat kuitenkin jääneet kokematta osittain David Hayterin ääninäyttelijävaihdoksen vuoksi, osittain siksi että MGS3 on allekirjoittaneella vielä kesken enkä ole edes vielä aloittanut Peace Walker HD:tä, vaikka kummatkin omistan. MGSV: DE kääriikin Ground Zeroesin, MGSV:n ja kaiken DLC:n samoihin kapeisiin kasvoihin tehden tästä ykköshankinnan peleihin perehtymättömälle. Mutta kuten sanottu, tässä on vielä hyvin aikaa tsemitellä ja odotella alennusmyyntejä...

Rise of Tomb Raider: 20 Year Celebration
Aikaisemmin Microsoftin yksinoikeutena julkaistu Rise of Tomb Raider saapuu vihdoin myös pleikkarille! Vaikka Laran rebootti on allekirjoittaneella vielä pelaamatta on tämä paketti sitä tasoa että on syytä innostua. Paketista löytyy kaikki DLC sisältäen uusia skinejä, aseita, Expedition-kortit, Blood Ties-yksinpelisisällön, VR-tuen ja ties mitä muuta. Sisältöä siis löytyy varmasti riittämiin!

Metal Gear tulee jälleen!
(www.reddit.com)
Katseet Kauemmaksi!

Myös muitakin mielenkiintoisia pelejä on korvilla lähitulevaisuudessa. Näistä ensimmäisinä ilmestyvät Watch Dogs 2:nen ja Call of Duty: Infinity Warfare (tai siis MW1-remaster, jonka me kaikki oikeasti haluamme). Vähän kauempana tulevaisuudessa siintää sellaisia juveleita kuin seuraava Spider-man-peli, Kingdom Hearts 3, Final Fantasy VII Remake. Huhu-tasolla on myös vielä vahvistamaton Shadow of Mordor-pelin jatko-osa sekä seuraava Batman: Arkham-peli. Paljon jännää siis tulossa!




Jotain Uutta, Jotain Vanhaa, Jotain Mobiilia...

Sen sijaan hiljattain on tullut myös tehtyä jo ihan oikeita hankintojakin. Haaviin on eksynyt Anttilan konkurssipesästä Uncharted 4 steelbook-versio neljällä kympillä. Kyseessä on allekirjoittaneen ensimmäinen (ja kenties myös viimeinen?) steelbookini. En ihmeemmin niitä kerää, koska niillä ei ole minulle varsinaista lisäarvoa. Unchartedin hankinta oli kuitenkin muutenkin ajankohtainen ja steelbook tuli kaupan päälle, so why not? Lisäksi boxi näyttää varsin päheältä syvänsinisine väreineen.

20 vuotta eikä suotta!
(tilt.fi)
Playstation Network Storesta tuli imaistua PS3:sen kiintolevylle PS2-versio alkuperäisestä Deus Existä. Hiukan tutoriaaliosuutta läpijuosseena täytyy myöntää että vaikuttaa mielenkiintoiselta. Kovalevyltä löytyy myös Human Revolution lisäreineen, mutta vielä en ole ehtinyt paneutumaan siihen. Toivottavasti pian sekin on edessä!

Mobiilipelit tuntuvat olevan itselläni nousussa. Pokemon Go:n ja Tomb Raider 1:sen ja 2:sen lisäksi kännyn muistiin on kulkeutunut nyt uusi kulttiklassikko. Metal Slug X irtosi Androidille Google Play-kaupasta muutamalla eurolla ja sen jälkeen on ollut ruutu täynnä räimettä aina arjen suvantokohdan niin salliessa. Peli puhkeaa selkeästi kukkaan tabletilla, kännykällä toimintaa on paikoin hankala hahmottaa ja kontrollit ovat hiukan suhmurat. Itse peli toimii kuin junan vessa, vaikka välillä hiukan hidasteleekin (kyseessä ilmeisesti teknisesti tyylipuhdas arcade-portti). Jos kiinnostuit niin testaa tabletilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti