26. elokuuta 2016

Meemi 14

Postaa screenshot (tai video) pelistä jota pelaat parasta aikaa

Witcher 3: Wild Hunt


Villien Jahdit!
Witcheristä ei valoja ja varjoja puutu!
(Witcher 3: Wild Hunt, oma kuva)

Witcher 3: Wild Hunt. Mistä sitä edes aloittaisi? Geralt Rivialainen, Witcher- hirviönmetsästäjä on kietaistu mukaan eeppisen fantasiavyyhtiin, kun hänen adoptiotyttärensä Ciri joutuu pahoille teille. Tämän myötä pelaaja tempaistaan matkalle fantasiamaailmaan, joka hakee vertaistaan niin mittakaavansa kuin graafisten puitteidensa puolestakin. Kauneus kumpuaa niin upeista valaistusefekteistä, pelihahmojen ilmeikkäistä ilmeistä kuin muutenkin yltäkylläisestä silmäkarkista. Ja kun teknisesti kokonaisuus rullaa kuin rahamiehen ruletti niin ei voi kuin tykätä.

Monet ovat parjanneet Noituri kolmosen taistelua syyttäen sitä epäresponsiiviseksi tai yliyksinkertaistetuksi. Omaan pirtaani pelimekaniikka kuitenkin sopii ja taisteluissa on alusta asti läsnä vaaran ja vauhdin elementit.

Taistelumekaniikan pohjahan on kolmeen eri aluehyökkäykseen jaoteltu arsenaali. Kauempaa vihuja suolataan varsijousella, joka tekee varsin vaatimattomasti vahinkoa. Lisäksi se on ladattava jokaisen vasaman jälkeen. Vähän matkan päästä vihuja kurmoitetaan magian avulla. Loitsut karkeasti jakaen joko heikentävät vastustajia tai suojelevat Geraltia. Vaikka velhouksia voi viskoa melko tiheään niin niiden aiheuttama varsinainen vahinko on vähäistä. Sen sijaan magia auttaa Witcheriä kuromaan vastustajan yliotetta kiinni buffausten ja nerffausten avulla.

Noiturin maailma on kova, karu ja kauniin jylhä paikka.
(Witcher 3: Wild Hunt, oma Kuva)



Kaiken tämän lisäksi voisin suitsuttaa peliä lisääkin mutta se jääköön varsinaiseen arvosteluun (, joka tulee kun tulee..). Meemin 14:sta täyttävät meriitit löytynevät kuitenkin jo tästä tekstin tyngästä. Mitä tulee kolmos Witcheriin niin lämpöisesti suosittelen tutustumaan vaikket olisikaan noituroinut aiemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti