24. heinäkuuta 2016

Noitureita ja Nuolia

Viime aikoina vapaa-aikani on valunut kahteen suuntaan: Playstation 4:sen roolipelijärkäleeseen Witcher 3: Wild Hunttiin ja yhtä lailla loistavaan, DC:n sarjakuvahahmoon perustuvaan, Arrows-sarjaan.

Witcher 3:sen maailma täytyi kokea.
(Kotaku.com)
Witcheri paljastui yllättävän hyväksi rpg-eepokseksi ja vaikka olen raaputtanut vasta pelin ensimmäisiä tehtäviä niin olen edelleen subjektiivisesti pahassa koukussa. Timanttinen ääninäyttely, uskomattoman laaja pelimaailma sekä vahvat hahmot veivät mennessään! Witchereiden lore on tullut myös tutuksi sattuman kautta omistamani Witcher-liitteen ansiosta, joka kertoo olennaisimmat edellisten Witchereiden edesottamuksta.

Arrow-sarja taas kumpuaa DC-sarjisten Vihreän Nuolen tarinasta. Miljonääri Oliver Queen palaa viiden vuoden jälkeen autiolta saarelta, mutta tällä kertaa hänellä on kana kynittävänä kotikaupunkinsa, Starling Cityn, isokenkäisten kanssa. Alkaa tapahtumien vyyhti jonka myötä Oliverista sukeutuu oikeutta nuolin jakava Arrow-vigilantti. Aivan mahtavaa huttua! Nyt jo toinen kausi tätä juhlaa menossa ja verkko vaan kiristyy!
Arrow vakuutti!
(Dccomics.com)

Ötökän Elämää
Ei kahta kivaa löytöä ilman kolmatta! Eräs muikea ylläri oli hiljattain kirpparilta löytynyt, melkoisen hyväkuntoinen, Ötökän Elämää-peli ykköspleikkarille, karmeiden suomidubbien sävyttämänä (, totta kai!). Nostalgian sävyttämät lasit silmilläni pulitin vaaditut verirahat, eli yhden ja puoli Erkkiä, ja poistuin putiikista mukanani pala lapsuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti