14. maaliskuuta 2017

Hankkijahommia jälleen kerran

SAATTAA SISÄLTÄÄ SPOILEREITA

Maailmanpelastusta lepakkomiehen malliin!

Olen mainoksen uhri. Käytyäni katsomassa Lego Batman-leffan (alkuperäisillä dubeilla, tietty!) jäi Lego päälle. Kävin siis ostamassa tori.fistä ensimmäisen Lego-pelin Playstion 3:lleni: Lego Batman 2: DC Super Heroesin. Pelissä Batman, Robin, Superman ja kaikki muut kynnelle kykenevät yhdistävät voimansa käydäkseen Jokerin ja Lex Lutherin tuomiopäivän losautinta vastaan. Vastaan marssivat mm. semmoiset konnagallerian jäsenet mm. Two-face, Riddler, Scarecrow ja Catwoman. Myös mm. Batmobilella ja Robinin motskarilla pääsee kaasuttelemaan Gothamin yöhön. Ei pöllömpää, ei owlimpaa!


Kehitys Kehittyy


Myös konsolirintamallani on tapahtunut. Aikaa on tuhraantunut uusinta Playstation 4:sen käyttöjärjestelmäpäivitystä päivitellessä. 4.50-päivitys toi nimittäin mukanaan odotetun ulkoisen kiintolevyn tuen (vähintään 250GB ja enintään 8TB) sekä mahdollisuuden tehdä Share-näppäimellä otetuista screenshoteista PS4-valikon taustakuvia. Omana taustakuvanani toimii päheä ja vertikaalisesti vakuuttava kuva Batman: Arkham Knight-pelin Riddler-kilparadasta. Ja tässä vasta pintaraapaisu 4.50:sen mukana tuomista uusista ominaisuuksista. Tykkään!


Oma taustakuva se olla pittää!
(Playstation 4, Batman: Arkham Knight, Oma kuva)

Waiting Game is My Name
No nyt tulee tupaan joka rintamalla! Omien pelihankintojen listalla on nimittäin nyt Playstation 4-konsolille seuraavat pelit Nier: Automata (, josta löytyy muuten muhkea demokin PSN:stä!), Middle-Earth: Shadow of War ja Injustice 2 sekä Uncharted 4:sen Lost Legacy-lisäriä. Nyt sitten vaan odotellaan sitä allekirjoittaneelle sopivinta Complete/Ultimate/GOTY-versiota, jotta saadaan ylimääräiset DLC-rahastukset minimoitua. Malta! Onneksi Skyrim: Remaster, Witcher 3, Rise of Tomb Raider: 20 Year Collection ja Unchartedit 2, 3, 4 pitävät miehen kiireisenä. Muutenhan tässä saattaisi tulla jo kiire kauppaan!

Uncharted 2:sen loppu lähenee lupaavasti.
(Uncharted: Nathan Drake Collection, oma kuva)
(Uncharted: Nathan Drake Collection, oma kuva)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti