13. helmikuuta 2017

Viimeisimmät Kuulumiset...

Inkvisition aika tullut on.
(origin.com)
Taas on tapahtunut ja vaikka kuinka! Seuraavaksi pureudutaan Valvomon viime aikaisiin kuulumisiin sekä hankintoihin. Luvassa on uutisia niin videopelien kuin sarjakuvienkin saralla ja saapa osansa myös GameOn-videoklipitkin.

Vaihtareita tuli tehtyä ja kiertoon pantiin Star Wars: Battlefront, jonka yksinpelitarjonta jäi...no, pettymykseksi. Tilalle pokkasin PS4:lle Dragon Age Inquisitionin. Ja sainhan aikoinaan Battlefrontin mukana latauskoodit neljään vanhempaan StaWa-peliin (Star Wars: Episode I Racer: Revenge, Star Wars: Bounty Hunter, Star Wars: Jedi Starfighter ja Super Star Wars), joten ihan harakoille ei sekään parinkympin ostos mennyt. Ja kun koko homma meni kivasti päittäin Dragon Agen kanssa ilman ylimääräistä rahan kanssa pläräämistä, niin can't complain!

Sarjista pukkaa!
(dcdatabase.com)
Seuraava hankinta on ollut englanniksi julkaistu versio New 52-Batman & Robin-sarjakuvasarjan ensimmäinen osa: Born to Kill. Tämä aivan mahtava sarjis on tullut luettua jo kertaalleen aiemmin suomenkielisenä käännöksenä, kiitos kirjaston, mutta englanninkielisessä formaatissa teos pääsee todella oikeuksiinsa. Sarjiksessa Batman ja Robin (Damien Wayne) selvittelevät isä/poika-suhdettaan jälleen kerran ja Damien yrittää löytää oman paikkansa Robinin manttelin ja salamurhaajien liigan rivien välistä. Lisäksi uusi dynaaminen duo saa vastaansa mystisen NoBodyn, jolla on kana kynittävänä Bruce Waynen kanssa. Kannattaa tarkistaa tämä!


Lopuksi vielä kerrottakoon että uusia pelivideoita on ilmestynyt Valvomon YouTube-sivuille roppakaupalla. Videoita on tehtailtu seuraavista peleistä: Street Fighter x Tekken, Call of Duty: Ghosts, Injustice: Gods Among Us, Tekken Tag Tournament 2, Watch Dogs sekä Crash Bandicoot 3: Warped. Huh, mikä lista! Linkkiä YouTubeeni pukkaa tästä:

https://www.youtube.com/channel/UCKcFgOfsZgpaJObiI7aIGGA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti