17. huhtikuuta 2017

Uusinta uutta

Tule Kuulluksi

Ja taas kerran napsahti! Tällä kertaa PSN:n pääsiäisalesta tule bongattua indie-teos nimeltä Volume (PS4), joka on kuin Metal Gear Solid: VR Missions meets Robin Hood. Pelissä mestarivaras käy läpi VR-simulaatioita raharössien asuntojen pohjapiirroksissa ja julkaisee ne rahvaalle netin välityksellä. Näin tavallisella kansalla on mahdollisuus käydä putsaamassa totalitaarinen juntta ja ottaa omansa takaisin. Koko komeus kruunataan vielä melko helppokäyttöisellä kenttäeditorilla, joten hubaa irtonee riittämiin pikkurahan pelistä.
Volumessa vältellään vartijoita ja korjataan potti kotiin.
(psnation.com)
Kerta Vielä!

(teamninja-studio.com)
Vaan eikä siinä vielä kylliksi, vaan tuli imutettua myös toinenkin mukava pelinpänikkä. Jälkimmäinen jäkälä kantaa semmoista nimeä kuin Dead or Alive 5: Last Round (PS4:lle myös). DOA-sarjan fanina ja DOA 5:sen perusversiota PS3:lla jo kolunneena olin yllättynyt siitä kuinka paljon PS4-versiota on tullut koluttua. Erityiset pojot ansaitsee pelin päivitetty yksinpelianti, joka mahdollistaa nyt laajemman Tag-tilan hyödyntämisen eri pelitiloissa (DOA 5: Ultimatessa tämä ominaisuus taisi myös löytyä, mutta ei perus DOA 5:ssa). Myös Share-ominaisuus tekee pelitilanteiden taltioimisesta ja jakamisesta kumman koukuttavaa! Tämän lisäksi LR-versio tarjoilee muutamat lisähahmot, harmi vaan että osa lisähahmoista ja asuista on edelleen mikromaksujen takana. DOA 5: LR ei siis sisällä KAIKKEA julkaistua lisäsisältöä peliin.

1. huhtikuuta 2017

Lontoota Kahden Pelin Silmin

London Calling!

Tässä kuvakaappausten sarja kahdesta pelistä, joita olen viime aikoina pelaillut. Pelit ovat Uncharted 3: Drake's Deception (PS4:sen Nathan Drake Collectionilta) ja Assassin's Creed: Syndicate. Kummassakin pelissä vieraillaan Lontoon sumuisen sateisissa tunnelmissa ja päätinpä kerätä näiden pelien kuvakaappaukset yhdeksi postaukseksi, vertailun vuoksi ja just for fun!

Nathan kiikarissa.
(Uncharted 3, oma kuva)

(Assassin's Creed: Syndicate, oma kuva)

(Uncharted 3, oma kuva)

(Uncharted 3, oma kuva)

(Uncharted 3, oma kuva)

Valojen ja varjojen vieno leikki.
(Uncharted 3, oma kuva)

Zip-lining my night away...
(Assassin's Creed: Syndicate, oma kuva)

London Town
(Uncharted 3, oma kuva)

Vähän perspektiiviä nyrkkeilykehään.
(Assassin's Creed: Syndicate, oma kuva)

Olisi pitänyt syödä sihtileipää!
(Uncharted 3, oma kuva)