23. toukokuuta 2016

Mutinoita Codilaisittain

GameOn-sivulle on ilmestynyt uusi COD: Ghosts-pätkä. Tällä kertaa Valvomo-solttu viskaistiin Pirates of Caribbeanin maisemiin merirosvohenkisessä Mutiny-kartassa. Käykääpä vilkaisemassa! Linkki videoon löytyy myös alta:

https://www.youtube.com/watch?v=-ihS2cgWthk

22. toukokuuta 2016

Siirrän, Siirrän Rahani Nettiin..

(oma kuva)
Virtuaalista Valuuttaa
Harvemmin käyn boikotoimassani Gamestopissa ostoksilla, mutta nyt oli pakko. Ostosreissulta tarttui mukaan WiiU:n ja 3DS:n E-kaupan pisteitä 25 euron edestä. Muissa kuin Gamestopin liikkeissä en ole kyseisiä latausseteleitä edes nähnyt...Toki ainahan pisteitä voi hankkia luottokortin avulla, mutta itse en ajatuksesta oikein lämpene.

Donkey ja Diddy Kongin sävyttämällä, banaaninkeltaisella kortilla tuli hankittua WiiU:n Virtual Consolen retroaitasta Donkey Kong Countryn (SNES) lyömätömän tasoloikka, Mario Kart: Super Circuit-hurjastelu sekä seikkailuista perinteisin The Legend of Zeldan (NES). Ja jäipähän taskun pohjalle vielä vähän rapiaa, myöhempää käyttöä silmällä pitäen...


16. toukokuuta 2016

GTA V: Director's Mode Rocks

Päiväni Tähtenä

Viime aikoina vapaa-aikani on uponnut ihmeeseen nimeltä GTA V: Director's Mode. Tämä GTA V:n moodi mahdollistaa, paitsi omien actionpätkien tekemisen Los Santosin kaduilla, niin myös pelin pää- sekä sivuhenkilöillä Free Roamauksen (myös eläimillä pääsee pelaamaan!). Lisäksi ainakin osa valtavasta hahmokaartista kykenee myös kantamaan pistoolia ja roiskimaan suojan takaa. Myös poliiseja pakoon pääsee rälläämään tässä tilassa, joten hupi on taattu! Tirehtöörin tilaan saa avattua lisää hahmoja pelaamalla pääpelin tarinatilaa eteenpäin, siis aivan kuten wanhoina hyvinä aikoina. Tällaista hyvää näkisi mielellään myös muissa peleissä.
Director's Mode on vain näppäyksen päässä. (steamcommunity.com)

Maailma On Sun, Melkein

Kun pelihahmo on viimein valittu on aika singahtaa seikkailuun. Suurkaupunki on täynnä monenmoista ja vaikka aktiviteetit ja kaupat ovat kiinni niin tekemistä löytyy kyllä innokkaimmille. Kun sopiva kuvauspaikka on löytynyt ja olo on fiksu & filmaattinen voi nappia painamalla ottaa omat töräyksensä talteen. Director's Moden editori tarjoaa myös mahdollisuuden, joskin melko rajallisen sellaisen, erilaisten esteiden ja muiden objektien latomiselle kuvauspaikkaan.

Kun törttöilyt on taltioitu on aika käydä käsiksi pelin videoeditoriin. Rainaeditori on kohtuullisen helposti omaksuttava lelu ja jo parin tunnin leikitelyn jälkeen saa tehtyä näyttävää pätkää. Klippien kuvakulmia voi muuttaa mieleisekseen ja tarjoaapa peli mahdollisuutta tehdäfilmaattisia kamera-ajoja. Komeuden voi kruunata (osalla) pelin radiokanavilta napatuilla ralleilla.

Monet pääpelin hahmoista ovat pelattavissa Director's Modessa (rockstargames.com)
Erittäin Hyvä, Ei Täydellinen

Ei niin paljon hyvää ettei jotain huonoakin. Murinanaihetta editorista kumpuu sen turhan vaikeasta videoiden jakamisesta, joka käsittääkseni pakottaa tekemään nickit Rockstarin sivuille. Tällainen kylmäkiskoisuus tuntuu turhan jäyhältä näin PS4-aikana, jolloin videoiden ja kuvien jakaminen tapahtuu Share-näppäintä näppärästi painamalla.

Mutta fakta on kuitenkin se että Director's Mode on, jos ei täyden kympin tekniikkalelu, niin ainakin ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Moodi pidentää GTA V:n jo ennestään hulppeaa elinkaarta päätarinan ja Online-tilan ohessa aivan mahdottomaksi. Director's Mode-tilasta pääsee nauttimaan hankkimalla GTA femmaan ilmaisen päivityksen. Ja ei kun kuvaamaan!

2. toukokuuta 2016

Hauskaa Wappua!

(oma kuva)
Myöhästyneet vappuonnittelut valvomolaiselta! Itsekin sain vapuksi pallon, ensimmäistä kertaa 15 vuoteen :D